Cu această dietă bazată pe ouă și citrice slăbești până la 10 kilograme într-o săptămână.
Meniul propus pentru 7 zile este următorul:
Luni
Micul dejun: 2 oua fierte, un grapefruit, o cană de ceai verde;
Pranz: un ou fiert, o portocala, 150 g carne de pui;
Cina: 200 g carne de pui, un iaurt.
Marti
Mic dejun: 2 oua fierte, un suc de citrice proaspat;
Pranz: 2 portocale, 150 g carne de pui;
Cina: 2 oua fierte, un grapefruit.
Miercuri
Mic dejun: un ou fiert, o portocală;
Pranz: 200 g carne de vita, un grapefruit;
Cina: 2 oua fierte, un iaurt.
Joi
Mic dejun: omleta din 2 oua cu pătrunjel și ardei;
Pranz: 150 g carne de pui, salata verde;
Cina: un ou fiert, 1 grapefruit.
Vineri
Mic dejun: o salata preparată din 2 oua fierte si maruntite, 1 morcov fiert, 1 lingurita de smantana cu continut scazut de grasime, pătrunjel;
Pranz: 3 morcovi nefierți, suc de portocale;
Cina: 100 g peste marin gătit la aburi sau fiert, un ou fiert.
Sambata
Mic dejun: 150 g branza de vaci cu continut redus de grasime, suc de citrice;
Pranz: 2 oua fierte, 1 grapefruit;
Cina: 1 iaurt.
Duminica
Mic dejun: 2 oua fierte, 1 grapefruit;
Pranz: 200 g carne de vita, o portocala;
Cina: 1 iaurt.
Pe parcursul acestei diete încearcă să consumi cât mai multă apă, iar dimineața, pe stomacul gol, bea un pahar de apă la temperatura camerei cu lămâie.