ZIUA 1
Mic dejun: 250 ml suc natural de portocale, două felii de pâine prăjită, două feliuţe caş.
Prânz: supă cu legume, ostropel de pui, salată verde.
Gustare: 250 ml suc de roşii.
Cină: 250 ml mix de banane, ghimbir, ananas.
ZIUA 2
Mic dejun: 250 ml suc natural de grepfrut, 50 g fulgi de cereale.
Prânz: supă cu legume, pulpă de pui, salată verde.
Gustare: 250 ml suc de roşii.
Cină: 250 ml shake de fructe de pădure (căpşune, mure, zmeură, afine) cu iaurt.
ZIUA 3
Mic dejun: 4 fructe de sezon/300 g fructe la alegere.
Prânz: supă cu legume, mazăre cu carne de vită, salată.
Gustare: 250 ml suc de roşii (simplu sau cu mirodenii).
Cină: 250 ml pastă (făcută cu blenderul) de cireşe/caise.
ZIUA 4
Mic dejun: 250 ml suc natural de portocale, două felii de pâine prăjită, două feliuţe caş.
Prânz: supă de roşii, broccoli cu file de vită la grătar.
Gustare: 250 ml suc de roşii.
Cină: mix de banane, ghimbir, ananas.
ZIUA 5
Mic dejun: 250 ml suc natural de grepfrut, 50 g fulgi de cereale.
Prânz: supă de roşii, mazăre cu carne de vită, salată.
Gustare: 250 ml suc de roşii.
Cină: shake de fructe de pădure (căpşune, mure, zmeură, afine) cu iaurt.
ZIUA 6
Mic dejun: 4 fructe de sezon/300 g fructe la alegere
Prânz: supă de roşii, orez cu legume.
Gustare: 250 ml suc de roşii (simplu sau cu mirodenii).
Cină: 250 ml pastă (făcută cu blenderul) de cireşe/caise.
ZIUA 7
Mic dejun: 250 ml suc natural de portocale, două felii de pâine prăjită, două feliuţe caş.
Prânz: supă de roşii, pulpă de pui cu salată verde.
Gustare: 250 ml suc de roşii.
Cină: mix de banane, ghimbir, ananas.
Material preluat din revista Libertatea pentru Femei