A doua zi
Prânz: o felie de pâine neagră prăjită, 50 g de piept de pui sau de curcan fiert, o felie de pepene verde.
Cină: 100 g de peşte slab, fiert sau la grătar, o felie de pâine neagră prăjită şi una de pepene verde.
A treia zi
Prânz: 50 g de spaghete cu sos de roşii şi brânză rasă. La desert, se mănâncă pepene verde pe săturate.
Cină: 300 g de salată de legume (roşii, castraveţi, ardei, ceapă, salată verde) şi o felie de pepene verde. La salată se poate adăuga o linguriţă rasă de ulei de măsline şi sare, dar fără a exagera, pentru că sarea reţine apa în organism.
A patra zi
Prânz: un castron de supă-cremă de legume şi crutoane, din 50 g de piept de pui fiert, o felie de pâine neagră prăjită şi o felie de pepene verde.
Cină: 150 g de cartofi natur, telemea rasă şi verdeaţă. La desert, se poate mânca pepene verde pe săturate.
Citește continuarea pe UNICA.RO