Ziua 1:
- Mic dejun: o banană, un iaurt, cafea cu miere.
- Prânz: supă de legume, piure de cartofi şi salată de varză.
- Cină: mâncare de legume (cartofi, dovlecei, ardei).
Ziua 2:
- Mic dejun: o portocală, un iaurt, cafea cu miere.
- Prânz: 100 g friptură din carne slabă, mâncare de legume, salată de varză.
- Cină: doi cartofi copţi cu mirodenii, un iaurt.
Ziua 3:
- Mic dejun: un măr, un iaurt, cafea cu miere.
- Prânz: supă de legume, salată orientală cu ou fiert.
- Cină: 100 g friptură din carne slabă şi salată.
Ziua 4:
- Mic dejun: două mandarine, un iaurt, cafea cu miere.
- Prânz: supă de legume, piure de cartofi, salată de varză.
- Cină: orez cu legume la grătar.
Ziua 5:
- Mic dejun: o banană, un iaurt, cafea cu miere.
- Prânz: supă de legume, salată orientală.
- Cină: doi cartofi copţi, un iaurt.
Ziua 6:
- Mic dejun: o portocală, un iaurt, cafea cu miere.
- Prânz: 100 g friptură din carne slabă cu salată.
- Cină: mâncare de legume (cartofi, dovlecei, ardei).
Ziua 7:
- Mic dejun: două mandarine, un iaurt, cafea cu miere.
- Prânz: 100 g friptură din carne slabă, mâncare de legume (cartofi, dovlecei, ardei gras, roşii), salată de varză.
- Cină: doi cartofi copţi cu iaurt.
La gustare: morcovi, nuci, migdale
Între mesele principale poţi consuma, la alegere, doi, trei morcovi cruzi sau 10-15 migdale crude ori diferite tipuri de nuci sau seminţe neprelucrate termic.
O porţie trebuie să aibă maximum 50 g (aproximativ un pumn) şi să nu se consume două zile consecutiv.