Ziua 1:

  • Mic dejun: o banană, un iaurt, cafea cu miere.
  • Prânz: supă de legume, piure de cartofi şi salată de varză.
  • Cină: mâncare de legume (cartofi, dovlecei, ardei).

Ziua 2:

  • Mic dejun: o portocală, un iaurt, cafea cu miere.
  • Prânz: 100 g friptură din carne slabă, mâncare de legume, salată de varză.
  • Cină: doi cartofi copţi cu mirodenii, un iaurt.

Ziua 3:

  • Mic dejun: un măr, un iaurt, cafea cu miere.
  • Prânz: supă de legume, salată orientală cu ou fiert.
  • Cină: 100 g friptură din carne slabă şi salată.

Ziua 4:

  • Mic dejun: două mandarine, un iaurt, cafea cu miere.
  • Prânz: supă de legume, piure de cartofi, salată de varză.
  • Cină: orez cu legume la grătar.

Ziua 5:

  • Mic dejun: o banană, un iaurt, cafea cu miere.
  • Prânz: supă de legume, salată orientală.
  • Cină: doi cartofi copţi, un iaurt.

Ziua 6:

  • Mic dejun: o portocală, un iaurt, cafea cu miere.
  • Prânz: 100 g friptură din carne slabă cu salată.
  • Cină: mâncare de legume (cartofi, dovlecei, ardei).

Ziua 7:

  • Mic dejun: două mandarine, un iaurt, cafea cu miere.
  • Prânz: 100 g friptură din carne slabă, mâncare de legume (cartofi, dovlecei, ardei gras, roşii), salată de varză.
  • Cină: doi cartofi copţi cu iaurt.

La gustare: morcovi, nuci, migdale

Între mesele principale poţi consuma, la alegere, doi, trei morcovi cruzi sau 10-15 migdale crude ori diferite tipuri de nuci sau seminţe neprelucrate termic.
O porţie trebuie să aibă maximum 50 g (aproximativ un pumn) şi să nu se consume două zile consecutiv.

Urmărește-ne pe Google News