În loc de mic dejun…
…bea în fiecare dimineaţă câte un pahar de suc natural de portocale. La prânz, încearcă delicioasele mâncăruri cu portocale, iar ca gustare alege un iaurt degresat amestecat cu bucăţele de portocale. Seara poţi mânca un bol de supă limpede de legume cu o felie de pâine neagră sau, dacă preferi, portocale.
Beneficiile portocalelor
Portocalele sunt bogate în vitamine (A, B, C) şi minerale (calciu, sodiu, potasiu, magneziu, cupru, sulf şi clor). Conţinutul lor de fibre este de 0,3%, iar cel de fier, de 0,3 mg la 100 g. Portocalele sunt uşor de digerat – zahărul pe care îl conţin este imediat absorbit în sânge şi transformat în energie. Stimulează fluxul sucurilor digestive şi echilibrează dezvoltare a bacteriilor în intestin. Se crede chiar că portocalele ar creşte longevitatea.
Citește în întregime articolul pe www.unica.ro!

Urmărește-ne pe Google News