Etapa I – primele 14 zile
Mic dejun: 180 g suc de legume, 2 ouă fierte, spanac, 2 felii file de muşchi, cafea sau ceai.
Gustare: un triunghi de brânză topită cu ţelină.
Prânz: salată de legume cu carne slabă şi brânză degresată.
Gustare: 10 roşii cherry cu brânză de vaci.
Cină: peşte cu sos ghimbir, păstăi, salată de varză cu ulei de măsline.
Etapa a II-a
Până când atingi greutatea dorită, poţi introduce în meniu cereale integrate la micul dejun, fructe, lactate cu 1% grăsime, fasole, vin roşu. Cu moderaţie, poţi mânca cartofi, morcovi, banane, ananas, pepene roşu.
Etapa a III-a
Această etapă poate dura… tot restul vieţii şi este mai permisivă: un regim alimentar corect, fără excese, cum se şi gustări la ore fixe. Ca să păstrezi pe terme lung silueta obţinută în primele două etape.
Eficienţă: În prima etapă slăbeşti 4-7 kg, în cea de a doua un kilogram pe săptămână.