►ZIUA 2
Mic dejun: un bol cu lapte 1,5% grăsime cu 50 g cereale de ovăz, stafide/merişoare, un ceai.
Prânz: 60 g brânză telemea, salată verde (pot fi amestecate cu frunze de spanac), câteva migdale, zeamă de lămâie, o linguriţă de ulei.
Cină: 150 g orez cu legume (morcovi, broccoli, conopidă).
►ZIUA 3
Mic dejun: o felie de brânză, o felie de pâine prăjită, salată verde, un ceai.
Prânz: supă de legume, mâncare de spanac/ştevie/urzici, un ou fiert.
Cină: 100 g carne slabă (peşte, curcan, pui, vită) cu legume înăbuşite la abur/salată de crudităţi.
►ZIUA 4
Mic dejun: 50 g biscuiţi integrali, suc de fructe proaspăt.
Prânz: 100 g carne slabă (peşte, curcan, pui, vită), o salată verde cu suc de lămâie şi o linguriţă de ulei.
Cină: 150 g orez cu legume la alegere.
►ZIUA 5
Mic dejun: un shake de banană cu lapte (1,5% grăsime) şi, după gust, puţină scorţişoară.
Prânz: supă de legume, piept de pui cu salată de crudităţi, cu o linguriţă de ulei.
Cină: 150 g filé de peşte la grătar cu suc de lămâie şi legume.
GUSTĂRI COLORATE
Când simţi că ţi-e foame între mese, poţi să iei câte o gustare constând în 2 morcovi de mărime medie sau un pumn de goji, o jumătate de pomelo, un grepfrut, o portocală sau un măr. Important este să le consumi cu 2 ore înainte de masă.
Material preluat din revista Libertatea pentru Femei
La ce secție de votare votezi duminică și cum poți vota dacă nu ești în localitatea de domiciliu pe 24 noiembrie la alegerile prezidențiale!