DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Lifestyle Acasa | Lifestyle

Diferența dintre gem, dulceață, marmeladă și magiun

« Înapoi la articol

Comentarii (8)

Daniel9090   •   28.12.2023, 12:27

Magiunul este o conservă tradițională din fructe (în special prune) fierte lent și îndelungat până când obțin o consistență densă și ușor lipicioasă

Daniel9090   •   28.12.2023, 12:26

Marmelada este făcută din coji și pulpa de fructe (cum ar fi portocalele, lămâile sau grepfrutul) fierte îndelungat cu zahăr până când obține o consistență densă și gelatinoasă

Daniel9090   •   28.12.2023, 12:26

Dulceața este făcută din bucăți întregi sau felii de fructe fierte în sirop gros de zahăr, obținându-se o consistență densă și puțin gelatinoasă

Daniel9090   •   28.12.2023, 12:26

Gemul este o conservă făcută din fructe fierte în apă și zahăr până când obțin o consistență groasă și ușor vâscoasă.

Daniel9090   •   28.12.2023, 12:25

Gemul, dulceața, marmelada și magiunul sunt toate conserve de fructe, însă au diferențe distincte în ceea ce privește textura, gustul și modul de preparare

Costica2023   •   12.12.2023, 12:48

diferențele între aceste produse constau în textură, conținutul de fructe și coajă, precum și procesul de preparare și aromele specifice pe care le oferă fiecare

Nicoleta1807   •   12.11.2023, 20:52

Mulțumesc frumos pentru acest articol!

Roxana22   •   25.08.2023, 19:09

un articol util

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close