DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Sănătate și Fitness Acasa | Lifestyle | Sănătate și Fitness

Dulceață de ceapă. Cum se face și cu ce să o mănânci

« Înapoi la articol

Comentarii (31)

Costica2023   •   28.01.2024, 13:16

Prin capacitatea sa de a surprinde gusturile și de a oferi o notă de inovație în bucătărie, acest preparat reușește să devină o alegere apreciată de cei care caută ceva neobișnuit și delicios

Costica2023   •   28.01.2024, 13:15

Este o opțiune delicioasă pentru cei care apreciază aromele inedite și combinațiile neobișnuite în bucătărie

Costica2023   •   28.01.2024, 13:15

Poate fi folosită pentru a însoți brânza, carne sau chiar pentru a adăuga o notă inedită în diverse preparate

Costica2023   •   28.01.2024, 13:14

Dulceața de ceapă poate surprinde plăcut cu aromele sale agridulci și este o combinație unică care poate fi apreciată în gastronomie

Costica2023   •   28.01.2024, 13:14

Delicioasă, agridulce, arome complexe, umplând pâinea proaspătă, însoțind brânza, preparat rafinat

Magda27   •   23.01.2024, 21:52

Delicioasa la friptura. merge si cu unt insa :)

andreea28s   •   10.01.2024, 13:04

am mai auzit de acest fel de dulceata, dar inca nu am incercat

Timea97   •   04.01.2024, 06:50

Este o alegere pentru picnicuri.

Manuela18   •   25.12.2023, 14:06

O reteta foarte interesanta ! Voi incerca sa o pregatesc. Multumesc!

Daniel9090   •   08.12.2023, 12:46

inedită, surprinzătoare, perfectă cu brânză

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close