Am avut corcoduse diferit colorate si le-am fiert la ceaun in curtea bunicilor la foc moderat-mic si amestecam cand si cand in el, nu am aruncat spuma cå s-a depus pe peretii vasului. Dupå ce a scåzut bine am låsat focul så se stingå singur, dar pe jåratec am copt porumb... M-am afumat cå nici tantarii nu se mai atingeau de mine. In fine, am pus gemul in borcane iar jeleul depus pe peretii vasului l-am råziut cu lingura, extraordinar de bun. Am mai mancat gem de corcoduse dar fiert la aragaz, nu are aceiasi aromå ca cel fiert in curte la ceaun.
Costica2023 • 11.12.2023, 17:14
Corcodușe coapte, fierte cu zahăr și scorțișoară în dulceață aromată, deliciu toamnatic
Roxana22 • 05.10.2023, 20:47
Un articol util cu reteta excelenta
Gore24 • 27.09.2023, 21:19
Este o dulceață foarte bună!
Andreeafunduc • 09.08.2023, 23:56
Te lingi pe degete
Andreeafunduc • 09.08.2023, 23:55
Foarte buna dulceata de corcoduse
pikpik • 01.08.2023, 17:38
Am avut corcoduse diferit colorate si le-am fiert la ceaun in curtea bunicilor la foc moderat-mic si amestecam cand si cand in el, nu am aruncat spuma cå s-a depus pe peretii vasului. Dupå ce a scåzut bine am låsat focul så se stingå singur, dar pe jåratec am copt porumb... M-am afumat cå nici tantarii nu se mai atingeau de mine. In fine, am pus gemul in borcane iar jeleul depus pe peretii vasului l-am råziut cu lingura, extraordinar de bun. Am mai mancat gem de corcoduse dar fiert la aragaz, nu are aceiasi aromå ca cel fiert in curte la ceaun.
Irinel • 31.07.2023, 06:23
Merita incercat.
EmiM • 30.07.2023, 14:35
Foarte buna
bartusgeorgiana • 28.07.2023, 20:25
Merită încercat măcar o data
bartusgeorgiana • 28.07.2023, 20:24
Un articol util
1 2 ›
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.