Încearcă o reţetă pentru grătar simplă dar creativă, propusă de Chef Cezar Munteanu.

Frigărui speciale, cu diferite arome

Ingrediente (10 porţii)
500 g pulpă de miel marinat în suc de morcovi cu ghimbir 500 g piept de curcan marinat în suc de sfeclă 300 g muşchi de vită marinat în ulei cu plante aromate 500 g legume mixte, tăiate cuburi 10 g plante aromate, mixte 150 g unt
Mod de preparare
Carnea se taie cuburi şi se amestecă fiecare cu marinadă respectivă: mielul în 100 g suc morcovi şi 20 g ghimbir ras, curcanul în 100 ml suc de sfeclă şi vită în 50 ml ulei de măsline şi 5 g de plante aromate, tăiate mărunt. Untul se amestecă cu restul de plante tăiate foarte mărunt. Ingredientele astfel preparate se introduc pe beţe de frigărui şi se frig pe grătarul încins. Se servesc cu unt aromatizat cu plante aromate.
Perfecte pentru vară, frigăruile speciale propuse de Chef Cezar pot fi deliciul unei seri petrecute în familie. Toate ingredientele necesare le găseşti la Selgros, împereună cu cea mai bună carne special pregătită pentru tine de măcelari maeştri într-ale carmangeriei.
Selgros şi Chef Cezar Munteanu îţi urează spor la gătit şi poftă bună!
 

 
 

Urmărește-ne pe Google News