de curând, creatoarea de modă, a declarat pe contul ei de Twitter că este „obsedată de fructele de acai” datorită proprietăţilor lor antioxidante şi de favorizare a pierderii în greutate, potrivit Unica.ro.
„Boabele de acai sunt incredibil de bogate în antioxidanţi, cu unul dintre cele mai mari niveluri testate vreodată (de opt ori mai mult decât coacăzele negre şi de până la 30 de ori mai mult decât vinul roşu), precum şi vitamina E şi omega 3 (…). Acest fruct menţine, de asemenea, strălucirea pielii şi încetineşte procesul de îmbătrânire”, sunt de părere experţii.
Fructele de acai sunt asemănătoare ca dimensiuni şi culoare cu coacăzele, cresc în arborii palmieri de acai din pădurile tropicale amazoniene. Boabele de acai sunt rapid perisabile şi pentru a-şi păstra proprietăţile trebuie transformate în suc, pudră şi incluse în suplimente alimentare. Pudra de acai poate fi adăugată în sucuri, ceaiuri, iaurt, cereale sau alte mâncăruri.
De când a descoperit proprietăţile acestor fructe, Victoria Beckham le-a adăugat alimentaţiei ei, fiind foarte mulţumită de rezultatele lor asupra siluetei. Important de reţinut este faptul că fructele de acai conţin o importantă sursă de aminoacizi, vitaminele A, B, C şi E, precum şi minerale cum ar fi potasiu, calciu, magneziu, cupru şi zinc, benefice menţinirii unui tonus ridicat.
Recomandări
Catastrofa de la Scânteia, după 15 ani. Avocații au luat mai mult de jumătate din despăgubirile date de asigurător: peste 400.000 de euro de la orfani, văduve, părinți în doliu