► Ingrediente
►800 g pulpă de vițel
►3 cepe roșii
►un kg roșii
►8 cartofi
►2 ardei capia
►un ardei verde
►3-4 morcovi
►o țelină rădăcină
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat
►3 linguri ulei
►o legătură pătrunjel
►cimbru verde și uscat

► Preparare:
1. Se taie carnea cubulețe, care se călesc în ulei, în tigaie. 
2. Se curăță ceapa, se taie rondele și se adaugă peste carne. Se toarnă puţină apă calduță şi se lasă să fiarbă înăbuşit.
3. Se pun și restul legumelor, iar spre sfârșit se adaugă cartofii tăiați în bucăți mai mari. Se acoperă și se fierb la foc mediu.
4. Roșiile se spală, se opăresc, se decojesc și se trec prin sită. Piureul de roșii se adaugă spre final. Se condimentează cu sare, piper și cimbru și se bagă în cuptor 15-20 de minute. Se servește cu pătrunjel verde.

 
 

Urmărește-ne pe Google News