Roşii
Îţi potolesc setea, detoxifică organismul şi hidratează pielea. În plus, datorită conţinutului ridicat de potasiu, roşiile întăresc sistemul imunitar al organismului, protejează inima, previn anumite tipuri de cancer, menţin sănătatea oaselor, combat diabetul zaharat şi obezitatea.
Castraveţi
Au extrem de puţine calorii şi apă în proporţie de 95%, proprietăţi care îi recomandă pentru hidratarea şi răcorirea organismului pe timpul verii.
Piersici
Deoarece conţin apă în proporţie de 80%, piersicile au un puternic efect de hidratare a corpului, fiind excelente şi în curele de slăbire datorită aportului scăzut de calorii. Ele sunt recomandate în tratarea unor afecţiuni precum anemia, gastrita sau hipertensiunea.
Pere
Aromate şi zemoase, perele au numeroase proprietăţi: nutritive, laxative, diuretice, remineralizante etc.
Dovlecei
Deoarece, conţin extrem de multă apă, aceştia oferă o hidratare optimă pe perioada verii. Sucul de dovlecei reglează tranzitul intestinal şi tratează constipaţia.