250 ml cuşcuş tare

500 ml apă fiartă

1 linguriţă sare

Zeama de la o lămâie

Câteva linguri ulei de măsline

4 căţei de usturoi tocaţi fin

4 fire de ceapă verde tocate

1 legătură pătrunjel tocat fin

Frunze de mentă tocate fin

1 conservă de năut

1 ardei roşu tăiat cubuleţe

1 ardei galben tăiat cubuleţe

1 castravete Fabio, curăţat de seminţe şi tocat fin

2 roşii tocate fin
Mod de preparare:
Turnaţi cuşcuşul într-un bol, adăugaţi apă fiartă şi lăsaţi circa 10 minute acoperit. Adăugaţi sarea, sucul de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul şi piper negru şi amestecaţi. Adăugaţi restul ingredientelor şi amestecaţi bine.

Intră pe unica.ro pentru alte rețete

 
 

Urmărește-ne pe Google News