Alexandra Maria, 24 aprilie 1998, ora 9.15, Sibiu. Taur cu ascendentul în Gemeni. Are nevoie de o bună organizare, de un program stabil şi de un contact constant cu realitatea, fără înflorituri, bucăţi de adevăr sau alte artificii. Există un model relaţional eronat în familie, pe care copilul îl va prelua, cel mai probabil, iar asta îi va diminua şansele de a avea, în viitor, o relaţie de cuplu frumoasă şi solidă. Este capabilă de multe realizări, inclusiv pe plan profesional, dar nu aceasta e principala problemă, ci nevoia de a avea o familie proprie, dacă ora naşterii e bună. Mai degrabă căldura unui cămin îi va aduce bucurie decât cucerirea unei noi poziţii în plan profesional sau social.
Veronica Neagu, 12 septembrie 1954, ora 9.30, Cremenari. Fecioară cu ascendentul în Balanţă. V-ar prinde foarte bine să nu vă lăsaţi influenţată de persoanele pesimiste din jur şi să vă orientaţi spre rezolvarea problemelor personale prin propriile puteri, deloc de neglijat. Relaţia delicată cu familia poate duce la o adâncă dezamăgire, dar de aici şi până la a trăi mereu cu această durere mai este mult şi nu e cazul să tindeţi spre astfel de concluzii. Degeaba vă gândiţi că viaţa este mai uşoară doar fiindcă alţii, pentru că nu e deloc aşa, fiecare are problemele sale, în- tr-un domeniu sau altul al vieţii.
Lora I., 3 februarie 2000, ora 10.00, Bucureşti. Vărsător cu ascendentul în Berbec. E drept ce spuneţi, copila este înzestrată cu numeroase calităţi care o pot conduce către mai multe meserii, dar dorinţa ei este de a se ocupa cu ceva care o pasionează. Vechea viziune despre muncă nu mai corespunde, aspiraţiile ei sunt altele: să facă ceva cu drag, să se implice şi să se dezvolte odată cu evoluţia profesională. Este bine să ştiţi că poate părăsi casa părintească mai repede decât alţi copii şi ar fi un lucru bun, pentru că are nevoie să îşi asume responsabilitatea pentru propria viaţă.
Ureche, 8 august 1980, ora 12.00, Bucureşti. Leu cu ascendentul în Balanţă. Misiunea principală e cea către care tindeţi deja: obţinerea unei poziţii de responsabilitate profesională şi socială, pentru a sprijini oamenii. Scopul este nobil, dar căile prin care veţi ajunge acolo nu vor fi la fel, aşa că există riscul de a devia de la drumul ales şi de a uita finalitatea dorită. Modelul patern este util, dar în sensul unui reper negativ, foarte necesar pentru orientare. Este nevoie de moralitate, de principii pe care să le puneţi în practică şi nu să le aşezaţi frumos într-o vitrină personală, unde nu-i sunt de folos nimănui.

 
 

Urmărește-ne pe Google News