BERBEC 21.03 – 20.04

DRAGOSTE: Pot apărea probleme, la fel de multe şi de complicate ca şi până acum. Luna iunie se anunţă ceva mai uşoară, mai ales în a doua parte, pentru că se va restabili comunicarea firească în cuplu şi în familie. Iulie nu va aduce ceea ce aştepţi, iar în august nu se recomandă să ceri prea multe de la persoanele pe care le iubeşti
CARIERĂ: În iunie, lucrurile se anunţă a fi ceva mai simple, dar iulie şi august pot fi luni dificile, din cauza numeroaselor complicaţii care apar la tot pasul. Ceea ce se stabileşte acum nu va rămâne în picioare, dar există şansa concretizării unei noi colaborări de scurtă durată, spre finalul lunii august.
SĂNĂTATE: Pentru că lunile de vară se anunţă a fi luni de consum intens, de nemulţumiri acumulate, e posibil să apară şi unele dereglări ale stării de sănătate. Este vizat în principal sistemul digestiv, aşa că ai grijă ce şi cât mănânci. A doua jumătate a lunii august vine cu o schimbare în bine în acest domeniu.
BANI: De la jumătatea lunii iunie vor reapărea unele condiţionări de care ai crezut că ai scăpat sau vei crea chiar tu situaţii care te vor împovăra prin cheltuieli exagerate, pe care nu ţi le poţi permite. În iulie şi în august, acest şir de posibile probleme poate continua, iar intervenţiile în forţă nu îţi vor folosi la nimic, mai ales că altcineva controlează, de fapt, sumele pe care le consideri ale tale.

Alexandru Jerpelea, elevul de 17 ani care a creat primul traducător de aromână: „Suntem fericiți că am produs un așa entuziasm” | INTERVIU
Recomandări
Alexandru Jerpelea, elevul de 17 ani care a creat primul traducător de aromână: „Suntem fericiți că am produs un așa entuziasm” | INTERVIU

TAUR 21.04 – 21.05

DRAGOSTE: În a doua jumătate a lunii iunie vor începe să se reediteze probleme de cuplu cu care te-ai mai confruntat şi pe care le-ai crezut rezolvate. În iulie şi în august vor continua, cu momente de agravare sau de atenuare. Este important să evaluezi corect propriul comportament şi să fii responsabil( ă), mai ales când e vorba de greşeli.
CARIERĂ: În toate lunile de vară, progresul va depinde strict de calitatea relaţiilor pe care ai reuşit să ţi le construieşti singur(ă), cu propriile puteri. În iunie se conturează unele schimbări, mai mari sau mai mici, iar iulie şi august vor aduce nenumărate complicaţii, pe care nu le vei putea rezolva prea uşor.
SĂNĂTATE: Ai avut timp să vezi ce e în neregulă cu starea ta de sănătate, aşa că lunile de vară nu te găsesc nepregătit(ă). În iunie ai parte de informaţii mai precise, de simptome clare, care te vor conduce la concluzii exacte. În iulie şi august va trebui să treci la acţiuni concrete pentru a remedia ce se poate şi a-ţi recăpăta vitalitatea.
BANI: În iunie vei încerca, fără prea multe şanse de reuşită, să acoperi unele goluri, pe care tot tu le faci prin cheltuieli motivate de temeri şi de frustrări mai vechi. În iulie vei trece la economie, pentru că semnalele pe care le primeşti nu sunt deloc pozitive. În august vei avea ocazia să te lămureşti pe cine te poţi baza şi pe cine nu pentru a obţine beneficii financiare.

„Rușii se vor căi că l-au ascultat”. Oficialul Gazprom devenit luptător ucrainean are un mesaj pentru Putin
Recomandări
„Rușii se vor căi că l-au ascultat”. Oficialul Gazprom devenit luptător ucrainean are un mesaj pentru Putin

GEMENI 22.05 – 21.06

DRAGOSTE: Povestea ta de dragoste poate deveni o adevărată sursă de încercări în lunile de vară, prin obligaţiile pe care ţi le creează şi pe care trebuie, în primul rând, să le vezi, ca să le poţi duce la îndeplinire. În iunie vei afla, mai mult din reproşuri, ce nu faci bine în relaţie. În iulie şi august te vei replia şi din cauza unor probleme mai importante în alte domenii.
CARIERĂ: În iunie, fie revii la statutul pe care l-ai avut la finele anului anterior, fie se discută despre o nouă poziţie pentru tine, una pe care nu ţi-o doreşti. În iulie şi în august, va trebui să te ocupi cu toată seriozitatea de sarcinile profesionale care îţi vor fi încredinţate, ca să eviţi problemele.
SĂNĂTATE: Pot să revină anumite complicaţii, pe care credeai că le-ai depăşit – de exemplu, cele legate de disfuncţiile provocate de stilul de viaţă pe care ţi-l impune profesia. Este un fel de termen- limită această vară pentru a face schimbările necesare, dacă eşti sincer interesat(ă) de bunăstarea ta fizică şi sufletească.
BANI: Vara nu aduce schimbări importante, poate doar unele fluctuaţii, în bine sau în rău, după cum vor merge lucrurile la serviciu sau în chestiunile legate de sănătate. Din august, vei începe să te reorientezi cu cheltuielile şi vei prefera amenajarea spaţiului de locuit, sporirea confortului din casă sau chiar mutarea într- o altă locuinţă – mutare pregătită de ceva timp.

De ce amenințarea lui Vladimir Putin cu un război nuclear sună altfel de această dată: „Frustrarea Rusiei a crescut” | ANALIZĂ
Recomandări
De ce amenințarea lui Vladimir Putin cu un război nuclear sună altfel de această dată: „Frustrarea Rusiei a crescut” | ANALIZĂ

RAC 22.06 – 22.07

DRAGOSTE: Chiar în prima lună a verii revii la o relaţie pe care ai vrut s-o abandonezi, semn că sentimentele care te apropie de acel om sunt reale. Iar în iulie şi în august va trebui să găseşti soluţii – fără să forţezi însă! -, împreună cu persoana dragă, pentru a putea pune bazele unei legături solide şi de viitor.
CARIERĂ: Aproape toată vara te vei bucura de un bine- venit respiro pe plan profesional. În iunie mai sunt posibile unele complicaţii, de care va trebui să te ocupi, pentru că nu le vei putea pasa altcuiva. În iulie, dar mai ales în august, se pot deschide noi direcţii de dezvoltare profesională, dar vei avea nevoie de mult curaj pentru a păşi către necunoscut.
SĂNĂTATE: Starea de sănătate se va îmbunătăţi progresiv, de la o lună la alta, în măsura în care vei reuşi să te eliberezi de povara problemelor de la serviciu. În iunie sunt şanse mici să fii la nivelul de vitalitate pe care- l doreşti. În iulie vor fi momente mai bune, dar şi momente mai proaste, aşa că se recomandă să fii atent(ă) cu propria persoană. În august, presiunea va creşte, aşa că trebuie să fii pregătit( ă) pentru efort şi stres.
BANI: În cazul unora dintre nativi se va modifica statutul financiar – în primul rând, în sensul că remuneraţia va fi privită ca expresie a importanţei funcţiei. Deciziile de acest fel pot fi luate în iunie sau iulie. Din august, oportunităţile se mută din domeniul financiar în cel relaţional.

LEU 23.07 – 22.08

DRAGOSTE: Ai putea lua unele decizii pentru a asigura continuitatea relaţiei sentimentale… sau nu, lăsând lucrurile în voia lor, cu riscul de a-i supăra pe unii dintre apropiaţi. Situaţia va cere mai multă seriozitate începând din toamnă, când te vei vedea nevoit(ă) să-ţi schimbi radical atitudinea.
CARIERĂ: Cu multă muncă, datorită căreia acumulezi merite pe care nimeni nu ţi le poate contesta, vei reuşi să faci un pas înainte pe plan profesional. Cel mai probabil, nu vei reuşi să preiei o nouă funcţie în lunile de vară, ci abia la toamnă. În iunie trebuie să faci nişte alegeri, iar pe modelul “cum îţi aşterni, aşa dormi”, deciziile luate vor influenţa mersul lucrurilor în iulie şi august. Vei munci mult şi vei acumula oboseală.
SĂNĂTATE: În toate lunile de vară se conturează câte o problemă legată de sănătate, cauza fiind, de fiecare dată, volumul mare de muncă. Eşti dispus(ă) să-ţi asumi orice efort pentru a face un pas înainte, dar ce câştigi s-ar putea duce în altă direcţie – de exemplu, pe diverse tratamente. Cea mai dificilă lună se anunţă a fi iulie – asta, dacă nu decizi să pleci exact atunci în concediu.
BANI: Până la finalul lunii august vei scăpa de o serie de neplăceri financiare, întârzieri, opriri de sume pentru diverse obligaţii sau alte lucruri asemănătoare. Tot atunci, situaţia ta financiară va intra într-o nouă etapă, care-ţi va aduce oportunităţi de câştig pe termen scurt sau cel mult mediu.

FECIOARÅ 23.08 – 22.09

DRAGOSTE: Viaţa ta sentimentală trece prin transformări serioase de câţiva ani încoace, iar în lunile de vară va continua această tendinţă. Va trebui să treci prin momente dificile, ca să înţelegi ce contează cu adevărat şi ce sacrificii sunt necesare pentru a trăi frumos. Cei care aleg să-şi oficializeze relaţia ar fi bine să ştie că fac primul pas cu stângul, mai ales dacă evenimentul e programat în august.
CARIERĂ: Vara nu aduce schimbări spectaculoase pe acest plan, poate doar spre final să înceapă să se contureze noi parteneriate, dar condiţiile vor fi stricte, iar beneficiile, puţine. Ar fi bine ca în august să nu semnezi acte oficiale, mai ales dacă primeşti semnale că e ceva în neregulă cu ele.
SĂNĂTATE: La finalul acestei veri vei începe să-ţi recapeţi vigoarea, să dispară unele manifestări ciudate, care te-au cam pus pe gânduri în ultima perioadă. Tot atunci va debuta însă o etapă care te atenţionează în legătură cu suferinţele pe care ţi le provoci singur(ă). Te poţi confrunta cu o stare de slăbiciune accentuată sau cu probleme la ficat ori la pancreas.
BANI: Veniturile depind de calitatea relaţiilor pe care ai reuşit să le stabileşti cu şefii şi cu colegii mai experimentaţi. Lunile de vară aduc unele piedici importante din partea unui grup la care ai aderat, fie că e vorba despre rude sau prieteni. Toţi vor câte ceva de la tine, de la bani la oportunităţi, şi va trebui să ai o reacţie adecvată la pretenţiile lor.

BALANŢÅ 23.09 – 22.10

DRAGOSTE: În iunie, comunicarea nu decurge aşa cum doreşti cu nici una din persoanele dragi. Iulie este o lună complicată în relaţia cu familia – o tendinţă care se va calma în august, dar numai parţial. Vei trece la preocupări serioase în această vară, iar asta poate însemna şi faptul că vei accepta să iei o decizie legată de relaţia în care eşti implicat( ă).
CARIERĂ: Fără să vrea, fără să ştie sau din egoism, unii membri ai familiei pot pune piedici serioase în calea progresului tău profesional. Există şi varianta ca de dragul lor să renunţi tu la unele solicitări – un gest frumos şi nobil. Din când în când, cineva de la serviciu şi o persoană din familie vor cere mai mult de la tine în acelaşi timp, iar tu va trebui să-ţi stabileşti priorităţile şi să decizi ce contează
SĂNĂTATE: Acestea sunt ultimele luni în care situaţia stării tale de sănătate va mai fi neclară, cu simptome care induc în eroare specialiştii sau pentru care e nevoie de reveniri şi de tratamente complexe. Finalul lunii iulie şi întreaga lună august pot aduce alte probleme care vor necesita intervenţia medicilor, dar care nu sunt la fel de complicate.
BANI: Lunile de vară readuc în atenţia ta anumite restanţe, neînţelegeri sau probleme legate de bani ori de buna lor administrare. Este indicat să faci o analiză sinceră a felului şi a direcţiilor în care îţi cheltui banii câştigaţi cu atâta muncă.

SCORPION 23.10 – 21.11

DRAGOSTE: Vara nu aduce o relansare a vieţii tale sentimentale, aşa cum, probabil, ai sperat, ci chiar va predispune la mai multe restricţii, pe care chiar tu le iniţiezi. Te retragi, până la toamnă, pentru a reflecta şi a decide care sunt planurile pe care le vei pune în aplicare, cu cine îţi vei petrece următorii ani şi de cine vei încerca să te distanţezi politicos.
CARIERĂ: Sunt ultimele luni în care primeşti sprijin direct pentru a te afirma, a impune o anumită direcţie şi a lansa iniţiative care vor schimba mediul profesional. Din toamnă, lucrurile încep să funcţioneze mai discret, favorizând în special asocierile derulate departe de ochii lumii. Proiectele pe care le vei lansa vor avea nevoie de mai mult timp pentru a creşte şi a începe să conteze.
SĂNĂTATE: Pot să apară surprize în orice moment, dar eşti pregătit(ă) pentru ele, datorită experienţelor acumulate în ultimii ani. Este important să faci o selecţie a oamenilor cu care trăieşti zi de zi sau să-ţi exprimi nemulţumirile, atunci când apar şi sunt îndreptăţite, ca să nu acumulezi tensiuni ce pot duce la dezechilibre.
BANI: Vara aceasta este ultima perioadă în care vei mai putea să-ţi permiţi să te porţi neglijent şi să arunci sume importante pe fereastră. Poate chiar de-acum vei refuza aceste gesturi, iar acesta ar fi un lucru bun. Din toamnă, situaţia va trebui gestionată cu înţelepciune şi cu foarte multă atenţie la legi şi regulamente.

SÅGETÅTOR 22.11 – 20.12

DRAGOSTE: Este ultima vară în care vei trăi experienţe intense, diverse şi fără un scop anume. Din toamnă, va trebui să treci la decizii serioase, planuri clare şi un viitor ceva mai previzibil pe plan sentimental. Lucrurile nu se vor aşeza imediat, dar va începe un proces de maturizare, care va conta mai mult decât numărul experienţelor trăite.
CARIERĂ: La finalul lunii august te vei elibera de povara unor acuzaţii, unele dintre ele nedrepte, de o imagine proastă la serviciu sau de un statut de subordonare care nu ţi-a permis să te pui în valoare. Tot atunci debutează un interval de un an în care vei putea schimba multe, de la locul de muncă până la domeniul în care activezi.
SĂNĂTATE: Lunile de vară reprezintă luni de bilanţ, în care va trebui să cunoşti sau să recunoşti problemele apărute şi să le remediezi cât se poate de repede. Se poate vorbi şi despre acumularea unor nemulţumiri care au generat un consum nervos excesiv, iar asta poate duce la o stare generală de slăbiciune.
BANI: Acest domeniu se va simplifica de-acum înainte şi datorită paşilor înainte pe care îi vei face pe plan profesional. Este un proces destul de lent, obositor, dar care te va aduce mai aproape de reuşitele pentru care ai muncit în ultimii ani. Până atunci, lunile de vară se anunţă destul de complexe, cu pierderi şi câştiguri, unele dintre ele memorabile.

CAPRICORN 21.12 – 20.01

DRAGOSTE: Cel mai probabil, vei avea parte de un cer ceva mai senin, dacă te afli la începutul unei relaţii sentimentale sau nu ai făcut încă planuri de căsătorie. Cuplurile căsătorite vor trece prin momente intense, deloc plăcute, care vor pune la încercare multe dintre virtuţile de care este nevoie pentru a construi o relaţie de durată, armonioasă.
CARIERĂ: Vei fi în continuare solicitat(ă) să preiei diverse responsabilităţi şi eşti tentat(ă) s-o faci, pentru a mai urca o treaptă în plan profesional. Este esenţial, în toate lunile de vară, să fii pregătit(ă) pentru o deteriorare serioasă a climatului de la locul de muncă şi pentru ispita unor compromisuri cu care nu ai fi de acord, în condiţii normale.
SĂNĂTATE: Veştile sunt bune în acest domeniu. Pentru că ai renunţat la excese, acum te simţi mult mai bine şi-ţi permiţi să treci la un stil de viaţă ceva mai relaxat. Dacă o iei însă de la capăt, din toamnă vei fi nevoit(ă) să revii la limitările care te-au ajutat atât de mult în prima jumătate a anului.
BANI: Sunt ultimele luni în care vei mai fi solicitat(ă) să administrezi sau să păstrezi sume de bani ori bunuri care nu-ţi aparţin. Este un lucru bun, pentru că scapi de o grijă şi te eliberezi de o sursă de stres, dar trebuie să ştii că pot să apară, din toamnă, probleme de natură legală, dacă nu ai fost suficient de atent(ă) când ai semnat documente sau contracte (de orice fel).

VÅRSÅTOR 21.01 – 20.02

DRAGOSTE: Din a doua jumătate a lunii iunie, nu vor mai fi la fel de acute problemele sentimentale; intri într- un fel de pauză de refacere, pentru că la toamnă va trebui să te întorci şi să rezolvi problemele apărute (sau agravate) în acest domeniu. Tot până atunci va trebui să lămureşti situaţia relaţiei de cuplu, a unor bunuri comune sau a altor chestiuni legale legate de domiciliu.
CARIERĂ: Planul profesional se anunţă a fi cel mai solicitant în lunile de vară. Este de dorit să fii pregătit(ă) sufleteşte pentru modificarea unor proiecte, pentru reproşuri şi situaţii tensionate, care vor atrage după sine conflicte acute şi complicaţii – asta, pe lângă volumul de muncă destul de mare.
SĂNĂTATE: Pot să apară unele probleme provocate de o digestie deficitară, pe fondul unui stres intens, în luna iunie, dar şi în iulie şi august, periodic, din acelaşi motiv. Dacă nu vei reuşi să-ţi menţii echilibrul interior şi nu te vei odihni suficient, ar mai putea apărea probleme în zona capului ori afecţiuni ale oaselor şi articulaţiilor. Aşadar, de tine depinde: cum îţi aşterni, aşa dormi!
BANI: Continui să risipeşti bani, dar eşti convins(ă) că faci cheltuieli utile pentru a te pune la adăpost faţă de viitoare probleme. Până la finalul lunii august persistă pericolul unor pierderi majore, provocate de unul dintre parteneri, inclusiv cel de cuplu. Din toamnă, vei adopta o atitudine mai cumpătată în chestiunile financiare.

PEŞTI 21.02 – 20.03

DRAGOSTE: Se anunţă o vară tumultuoasă pentru cuplurile stabile şi pentru cele recent oficializate. Deşi există elemente care sprijină sentimentele şi preţuirea lor, până la finalul lunii august se pot naşte conflicte cu consecinţe serioase.
CARIERĂ: Ai în faţă o vară în care presiunea pe plan profesional va reveni la un nivel pe care îl cunoşti mai bine şi care ţi se pare confortabil. Rămâne în atenţia ta nevoia de a cultiva o imagine bună şi de a avea relaţii corecte cu superiorii. Până la finalul lunii august, nu se recomandă să semnezi contracte importante sau să accepţi asocieri noi.
SĂNĂTATE: Lunile de vară te vor găsi în plin proces de refacere, lucru care îţi asigură un fond psihic pozitiv. Vei accepta să faci, pentru binele propriu, şi multe gesturi pe care altădată le-ai respins. Va fi un motiv de bucurie, când vei vedea rezultatele.
BANI: Acest domeniu a cunoscut multe schimbări şi remodelări în ultimii ani, iar lunile de vară nu vor face excepţie, chiar dacă spre finalul lunii iulie lucrurile se vor mai domoli. Volumul şi ritmicitatea veniturilor vor depinde, în continuare, de cât de diplomat( ă) vei fi şi câte concesii vei face pentru a genera un climat agreabil la locul de muncă.
 

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Va fi înființat cel mai mic stat din lume. Se va afla la doar câteva sute de kilometri distanță de România
Știrileprotv.ro
Va fi înființat cel mai mic stat din lume. Se va afla la doar câteva sute de kilometri distanță de România
Cum arăta Matilda Pascal Cojocărița la începutul carierei. A câștigat Miss România în 1979, la 19 ani
Viva.ro
Cum arăta Matilda Pascal Cojocărița la începutul carierei. A câștigat Miss România în 1979, la 19 ani
Sorana Cîrstea, declarație de dragoste de ziua lui Ion Alexandru Țiriac. Poză rară, de cuplu, cu sportiva și moștenitorul lui Ion Țiriac
Libertateapentrufemei.ro
Sorana Cîrstea, declarație de dragoste de ziua lui Ion Alexandru Țiriac. Poză rară, de cuplu, cu sportiva și moștenitorul lui Ion Țiriac
Patru zodii care au noroc în ultimele zile din septembrie. Bani mulți, măriri de salariu și relocări în străinătate
FANATIK.RO
Patru zodii care au noroc în ultimele zile din septembrie. Bani mulți, măriri de salariu și relocări în străinătate
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului
GSP.RO
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului
Cele 5 zodii care dau de bani pe final de an. Cuadratura financiară le schimbă viața pentru totdeauna
FANATIK.RO
Cele 5 zodii care dau de bani pe final de an. Cuadratura financiară le schimbă viața pentru totdeauna
'Era ritual, când se trezea dimineața'. Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, a făcut publice detalii intime din mariajul lor de 24 de ani
Unica.ro
'Era ritual, când se trezea dimineața'. Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, a făcut publice detalii intime din mariajul lor de 24 de ani
S-a aflat cum a ajuns la Dinamo autocarul pe care l-a folosit şi FCSB, după ce fanii "câinilor" au izbucnit! Prima explicaţie: "Este adevărat" | FOTO
Orangesport.ro
S-a aflat cum a ajuns la Dinamo autocarul pe care l-a folosit şi FCSB, după ce fanii "câinilor" au izbucnit! Prima explicaţie: "Este adevărat" | FOTO
EXCLUSIV. Mărturia vatmanului implicat în accidentul în care murit un angajat SPP: "Mama plânge întruna. Nu am avut nicio șansă să îl evit"
Observatornews.ro
EXCLUSIV. Mărturia vatmanului implicat în accidentul în care murit un angajat SPP: "Mama plânge întruna. Nu am avut nicio șansă să îl evit"
Horoscop 23 septembrie 2024. Săgetătorii sunt invitați la profunzime, așa s-ar putea rezuma tendința care îi vizează în mod direct
HOROSCOP
Horoscop 23 septembrie 2024. Săgetătorii sunt invitați la profunzime, așa s-ar putea rezuma tendința care îi vizează în mod direct

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI