► Ingrediente
► 4 minibaghete
►4 crenvurşti
Pentru sosul picant:
►4 roșii
►o linguriță zahăr
►4 ardei capia
►3 fire ceapă
►un fir usturoi
►sare
►piper
►2-3 linguri ulei de măsline
►cimbru verde
►o linguriță de chili
►o jumătate varză albă

► Preparare:
1. Se prepară sosul din ceapa și usturoiul tocate și caramelizate în ulei de măsline și o linguriță de zahăr. Se adaugă roșiile și ardeii tăiați cubulețe și chili. Se amestecă încontinuu și se lasă să fiarbă la foc mic. După ce s-a redus sosul la jumătate, se adaugă cimbru mărunțit și se dă deoparte.
2. Baghetele se taie pe jumătate. Se stropesc cu ulei de măsline și se presară câteva  rondele de usturoi.
3. Se pun la mijloc crenvurştii fierţi și se adaugă sosul picant. Se servesc cu varză albă.

 
 

Urmărește-ne pe Google News