Ingrediente:
● 250 g biscuiţi
● 125 g unt
● 200 ml frişcă lichidă
● 200 g ciocolată amăruie
● 600 g cremă de brânză
● 125 g zahăr
● 4 ouă
CUM SE FACE?
1. Biscuiţii mărunţiti şi se amestecă bine cu untul topit şi apoi se pun într-o formă de copt care se dă la rece.
2. Se fierbe frişca, se trage de pe foc şi se pun în ea bucăţele de ciocolată. Se amestecă pentru a topi ciocolata.
3. Brânza şi zahărul se amestecă, se adaugă ouăle uşor bătute, se amestecă din nou şi se pune ciocolata.
4. Se toarnă compozția peste blatul de biscuiţi şi se pune forma la fiert la bain-marie, în cuptor, pentru o oră. Apoi se ține 30 de minute în cuptor cu uşa întredeschisă.
Se lasă apoi la rece pentru o noapte. Se servește decorat cu cacao și ciocolată rasă.