În competiție: fructe de mare și bucate românești
De profesii diferite, de la economiști la tineri studenți, cei peste o mie de candidați s-au prezentat cu un fel de mâncare reprezentativ pentru ei. Fie ca a fost vorba de preparate exotice bazate pe combinații spectaculoase de fructe de mare, fie ca s-a mizat pe platouri arătoase de deserturi cu ciocolată și fructe sau pur și simplu de bucate românești, fiecare farfurie și-a încercat norocul.
Foștii concurenți le-au dat sfaturi
Cei prezenți la preselecțiile „MasterChef” au avut plăcuta surpriză de a se întâlni și cu foști concurenți ai primului sezon, printre care Mimi Nicolae, Sidia Sissoko sau Alex Petricean DArtagnan, Dorin Mandache, dar și cu câștigătorul Petru Buiuca. Aceștia i-au încurajat, le-au dat sfaturi și au retrăit alături de pretendenții la un șorț MasterChef emoțiile preselecțiilor.