Aceasta este una dintre surprizele pregătite de reprezentanţii Hotelului “Aurelius- Împăratul Romanilor”, din Poiana Braşov, pentru toţi cei care vor alege să petreacă Paştele în această locaţie. Maestrul bucătar Ciprian Zaha, considerat unul dintre cei mai buni din Poiana Braşov, a dezvăluit pentru Libertatea câteva dintre specialităţile culinare pe care le pregăteşte pentru Paşte. “Vom avea foarte multe preparate din miel, cum ar fi: pastramă la tigaie, drob, stufat, pulpă umplută, borş sau miel la cuptor. Nu vor lipsi cozonacul bunicii, plăcinta casei cu nucă, mere sau brânză, poalele-n brâu, dar şi tradiţionala pască”, a precizat Ciprian Zaha, care a explicat că la comandă clienţii pot solicita orice preparat din bucătaria internaţională. Nici oferta de cazare nu este mai prejos. Pachetele turistice cuprind două, trei sau patru nopţi de cazare. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0268.262.166 sau pe adresa de e-mail poianabraşov@împăratulromanilor.ro

 
 

Urmărește-ne pe Google News