Pasul 1:

Ca să faci copca, ai nevoie de un burghiu mare pentru gheaţă. Răsuceşte-l uşor, astfel încât să nu spargă gheaţa din jur.

Pasul 2:

După cecopca e gata, “buza” acesteia se curăţă de gheaţă cu o paletă.

Pasul 3:

Momealapentrubibanitrebuiesă fie unmix cu multăfăină de peşte. Se mai pune nişte pudră de sânge, care atrage răpitorii.

Pasul 4:

Această compoziţie se introduce în copcă

Pasul 5:

Momeala vie, constând într-un peştişor,se agaţă în ac, apoi se dă la copcă.

Pasul 6:

Urmăreşte traseul plutei! Când se duce la fund, e semn că bibanul a muşcat. Iarna nu ai nevoie neapărat de undiţe complicate. Un plumb de 0,5 grame şi o plută de 0,5 grame sunt suficiente.

 

Urmărește-ne pe Google News