Costuri aproximative ingrediente: morcovi: 1 leu, zahăr: 0,50 lei, apă: 0,50 lei, scorţişoară: 0,50 lei, praf de copt: 0,50 lei, vanilie: 0,70 lei, făină: 1 leu, nuci: 4 lei. Total: 8,70 lei
Ingrediente: 2 morcovi mari, 120 g zahăr, 120 ml ulei, 200 ml apă minerală, o lingură rasă de scorţişoară, 1 plic praf de copt, 200 g făină, 2 plicuri esenţă de vanilie, 100 g miez de nucă

Preparare: Se pun într-un bol zahărul, uleiul, apa minerală şi morcovul ras pe răzătoare mică, nucile măcinate, vanilia şi scorţişoara. Se amestecă câteva minute şi se adaugă, treptat, făina amestecată cu praful de copt. Amestecul obţinut se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se bagă în cuptorul preîncălzit şi se coace 30 minute, la foc mediu. Se scoate, se lasă să se răcească şi se taie.

Urmărește cel mai nou VIDEO
Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.