Costuri aproximative ingrediente: ou: 0,50 lei, zahăr: 0,70 lei, făină: 1,5 lei, cacao: 1 leu, gem: 2 lei, bicarbonat de sodiu: 0,50 lei, lapte: 1 leu, ulei: 0,50 lei. Total: 7,70 lei

Ingrediente: 1 ou, o cană zahăr, 2 căni făină, 1/2 cană ulei, o cană lapte, 2 linguri cacao, 3 linguri gem, o linguriţă bicarbonat de sodiu (nestins). Cana să aibă 250 ml

Preparare: Toate ingredientele se pun într-un bol şi se amestecă cu o lingură de lemn sau cu un tel. Compoziţia obţinută se toarnă într-o tavă în cu hârtie de copt şi se lasă la cuptor aproximativ 35 minute la foc mediu (180 grade). Se testează cu scobitoarea. Se lasă să se răcească, se scoate din tavă şi se taie în bucăţi.

 

 
 

Urmărește-ne pe Google News