Costuri aproximative ingrediente: cartofi- 1 leu, ceapă- 0,50 lei, ţelină- 2 lei, păstârnac, 1 leu, pătrunjel-1 leu, morcovi- 0,50 lei, ardei- 1 leu, verdeaţă- 1 leu, sare, piper- 0,50 lei. Total= 8,50 lei

 

Ingrediente: un litru și jumătate de apă, doi cartofi, o ceapă medie, o țelină, un păstârnac, o rădăcină de pătrunjel, doi morcovi, un ardei, o legătură de pătrunjel verde, sare și piper

Preparare: se spală şi se curăţă legumele şi se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert se strecoară şi se pasează. Păstrează zeama! Se mai adaugă din ea, în funcţie de consistenţa dorită. Toacă pătrunjelul şi pune-l deasupra. Se serveşte cu crutoane din felii de pâine tăiate cubuleţe şi uscate le cuptor pe o hârtie de copt.

 

 

 

 
 

Urmărește-ne pe Google News