Costuri aproximative ingrediente: inimi şi pipote: 5 lei, ceapă: 0,50 lei, sare, piper: 0,50 lei, dafin: 0,50 lei, pastă tomate: 0,50 lei, ulei: 0,50, usturoi: 0,50 lei, pătrunjel: 0,50 lei, făină: 0,50 lei, ardei, 0,50 lei. Total: 9,50 lei
Ingrediente: 400 g pipote şi inimi de pui, 2 cepe mari, 1 ardei gras, 3 linguri pastă de tomate, o foaie de dafin, apă, 3 linguri ulei, o linguriţă de făină, 2-3 căţei de usturoi, pătrunjel, sare, piper
Preparare: Se curăţă şi se spală bine măruntaiele şi apoi se taie în bucăţi mai mici, după caz. Se pun la fiert cu 1 litru de apă şi cu foaia de dafin timp de 40 de minute, până când sunt aproape pătrunse. Se curăţă ceapa şi ardeiul şi se taie cubuleţe.
Se încinge uleiul într-o cratiţă şi se sotează ceapa şi ardeiul câteva minute, după care se stinge cu câteva linguri din zeama în care au fiert măruntaiele. Apoi se daugă măruntaiele şi încă 500 ml de apă şi se fierb 10 minute.
Se pun apoi pasta de tomate şi usturoiul pisat şi se mai fierbe 5 minute totul. Se asezonează cu sare şi piper şi se serveşte presărată cu verdeaţă.