Luna plină din Berbec și Soarele din Balanță

Cea de-a doua jumătate a lunii octombrie promite să fie o perioadă dinamică și plină de evenimente, fiind dominată de Luna plină din 17 octombrie, din zodia Berbecului, și de tranzitul lui Venus în Săgetător. Avem două mari evenimente astrologice care se petrec în două zodii de Foc, Berbecul și Săgetătorul, iar energia lor conlucrează acum să ne dea un impuls puternic către acțiune, decizii mari, dar și către distracții, călătorii, petreceri și multă dragoste.

Influența Lunii pline se va resimți puternic timp de cinci zile de la punctul ei maxim, aproximativ până pe data de 22 – 23 octombrie, când Soarele va traversa ultimele zile în zodia Balanței. În acest interval, Soarele și Luna ne vor aduce vești bune și vor avea grijă ca dorințele noastre și deciziile pe care le luăm să fie de bun augur pe viitor.

Soarele se află în aceste zile în zodia Balanței, pe care o va părăsi pe data de 23 octombrie, când se va muta în Scorpion. Așadar, Luna plină din Berbec se încarcă cu energia de Foc a acestei zodii dinamice și primește totodată lumina Soarelui din Balanță, care va pune accentul pe nevoia noastră de echilibru. Cele două astre pun în prim-plan acțiunea și deciziile rapide, cu nevoia de a echilibra situațiile incerte și mai ales relațiile de cuplu sau de familie.

Inspectoratul de Stat în Construcții, cuibul protejaților de partid. Cine conduce instituția și pe ce filieră a ajuns în funcție
Recomandări
Inspectoratul de Stat în Construcții, cuibul protejaților de partid. Cine conduce instituția și pe ce filieră a ajuns în funcție

Luna plină din Berbec și Soarele din Balanță ne oferă astfel o conjunctură foarte bună pentru a remedia situațiile de care nu suntem mulțumiți, pentru a lua decizii importante în familie și pentru a acționa cu mai mult curaj, chiar dacă ne asumăm și riscuri.

Conjunctura astrală va fi benefică pentru nativii care sunt acum concentrați pe carieră, deoarece vor lua decizii mai bune pentru viitorul lor, vor continua să facă noi cursuri profesionale, să se implice în noi proiecte și să caute oferte mai bune. De asemenea, va fi o conjunctură bună pentru nativii care trebuie să „repare” ceva acasă, o relație disfuncțională, o legătură tensionată cu unul dintre părinți sau cu unul dintre copii.

Luna plină din 17 octombrie aduce o energie bună, constructivă, pozitivă. Nu avem de ce să ne așteptăm la vești rele! Vor fi câteva zile excelente, în care ne vom reconecta cu dorințele noastre și cu oamenii dragi, iar lucrurile vor evolua rapid și vom face progrese.

Luna plină din Berbec și sănătatea

Știm deja că zilele dominate de Luna plină pot fi mai dificile pentru starea de sănătate și, în unele situații, pot aduce vești îngrijorătoare. De data aceasta însă, Luna plină primește lumină de la Soarele din Balanță, ceea ce este un aspect pozitiv pe sectorul sănătății. În plus, tot pe data de 17 octombrie, Venus, o altă planetă care influențează sănătatea, pleacă din zodia întunecată a Scorpionului și intră în zodia de Foc și Lumină a Săgetătorului.

Babadag, oraşul nunţilor între copii. Explicaţia autorităţilor care nu intervin: „comunitatea e una închisă şi deseori refuză a comunica în limba română”
Recomandări
Babadag, oraşul nunţilor între copii. Explicaţia autorităţilor care nu intervin: „comunitatea e una închisă şi deseori refuză a comunica în limba română”

Cu o asemenea conjunctură, toți nativii care au probleme de sănătate vor putea găsi soluții, vor găsi energia interioară pentru a se vindeca singuri și pentru a fi mai optimiști pe viitor cu privire la starea lor de sănătate. Vor fi câteva zile pline de energie care ne vor ajuta să căpătăm un tonus mai bun, să depășim astenia de toamnă, chiar dacă prognoza arată nopți tot mai reci și zile friguroase pentru luna octombrie. În pofida temperaturilor scăzute, energia noastră va crește, iar zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) și zodiile de Aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) se vor bucura de câteva zile pline de vibrații pozitive și vor căpăta un tonus mult mai optimist.

Luna plină din 17 octombrie și zodiile

Berbec

La mijlocul toamnei, când vremea se schimbă, apare și un suflu nou în viața ta. Ți-e dor să călătorești, să te mai bucuri de ultimele zile cu soare înainte de iarnă. Nu sta prea mult pe acasă sau prin birou! Profită de clipele libere și pleacă în călătorie, pentru că astfel vei redescoperi dragostea și pofta de viață. Luna plină din 17 octombrie, care răsare în zodia ta, aduce un dor de călătorie și experiențe inedite, iar energia ta de Foc este îndreptată către viața de cuplu.

Putin e „ca bunicul meu care se îmbată la o petrecere de familie și îi deranjează pe toți”. Fragmente exclusive din cartea „Patriot. Memorii” de Aleksei Navalnîi, care va apărea în România pe 22 octombrie (III)
Recomandări
Putin e „ca bunicul meu care se îmbată la o petrecere de familie și îi deranjează pe toți”. Fragmente exclusive din cartea „Patriot. Memorii” de Aleksei Navalnîi, care va apărea în România pe 22 octombrie (III)

Taur

Luna octombrie este întotdeauna o perioadă de bun augur pentru zodia ta! Vei lua decizii importante pentru viitorul familiei, îți vei schimba perspectiva asupra profesiei tale și vei descoperi noi lucruri care te vor face fericit. Dragostea revine în prim-plan și te cucerește, mai ales după Luna plină din 17 octombrie care marchează o perioadă cu nevoi emoționale mai mari.

Gemeni

Octombrie este luna pasiunii și a bucuriilor simple pe care le trăiești alături de persoana iubită. După Luna plină din data de 17 octombrie, zodia ta va fi concentrată mai mult pe relația de cuplu sau pe căutarea iubirii. Venus va trece din Scorpion în Săgetător și va da frâu liber sentimentelor, bucuriei, speranței și iubirii. Cele două astre vor avea influențe frumoase asupra căsniciei sau asupra relației tale de dragoste.

Rac

Încă de la începutul lunii octombrie, te-ai bucurat de o situație financiară stabilă, iar, după data de 17, când Luna plină întră în Berbec, vei rezolva problemele urgente legate de bani. Va fi luna câștigurilor sigure, chiar dacă pentru unii nativi vor fi mai mici, iar pentru alții mai mari. Cert este că faci alegeri bune și vin mai mulți bani!

Leu

Astrele îți aduc numai vești bune în luna octombrie! Dacă ai avut o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar, vei avea ocazia să îți rotunjești veniturile. La serviciu, vei reuși să pui în practică ideile ingenioase, este posibil să capeți un bonus sau un nou contract mai bine plătit. Luna plină din Berbec anunță o perioadă norocoasă și prosperă în cea de-a doua jumătate a lunii.

Fecioară

În a doua jumătate a lunii octombrie, zodia ta va fi favorizată de Mercur, binecunoscut pentru generozitatea lui în ceea ce privește șansele de câștig. Profită de orice ocazie îți iese în cale, negociază, vinde sau cumpără ceea ce crezi că îți aduce profit și vei ieși în câștig. Este o lună bună să faci bani! Iar investițiile cele mai bune vor fi făcute după Luna plină din 17 octombrie.

Balanță

Venus te răsfață și îți oferă energia de care ai nevoie pentru toate proiectele tale speciale. Acum este timpul să inovezi, să adopți idei moderne și tehnologii de ultimă oră. Vei întâlni colegi noi care te vor învăța lucruri pe care nu le-ai fi învățat niciodată singur. Noutățile îți vor prinde bine în carieră. Dacă îți cauți alt loc de muncă, sunt șanse mari să primești o ofertă foarte bună după Luna plină din Berbec.

Scorpion

Casa profesiei și a muncii primește un flux de energie extraordinar din partea astrelor. Datorită Lunii pline din zodia Berbecului, din data de 17 octombrie, planurile tale legate de serviciu vor lua avânt. Este o perioadă propice să îți cauți de lucru, să te specializezi pe un nou domeniu sau să te afirmi, chiar dacă ești deja apreciat. Poate sunt șanse să ajungi pe un post de conducere.

Săgetător

Venus și Mercur pot fi foarte generoase cu zodia ta, mai ales după data de 17 octombrie. Astrele vin cu promisiuni mari și pregătesc o lună cu realizări importante în carieră, cu șanse pe care le poți fructifica la maximum. Este perioada ideală să lupți pentru un post mai bun, pentru un post de conducere. Iar, dacă nu ești interesat de carieră, va fi o perioadă excelentă pentru călătorii.

Capricorn

Este posibil ca o mare parte din luna octombrie să fie provocatoare pentru zodia ta. După Luna plină din 17 octombrie începe o perioadă bogată în evenimente, dar unele dintre ele nu vor fi pe placul tău și nici nu îți vor aduce avantaje. Este nevoie și de mici schimbări în viața personală, dacă vrei ca lucrurile să evolueze în favoarea ta și a familiei.

Vărsător

Pregătește-te să faci față unor noi provocări și obstacole, mai ales dacă nu ai suficiente resurse pentru planurile tale. Va fi mai dificil o vreme să duci lucrurile la bun sfârșit, dar trebuie să fii ambițios și să insiști. Zilele dificile din octombrie nu vor dura prea mult și astrele vor fi iar de partea ta! Zilele bune vor veni după Luna plină din Berbec și vor aduce și distracții.

Pești

Primele două decade ale lunii octombrie au adus multă muncă și griji. Este posibil ca zilele grele să persiste și după Luna plină din Berbec. Nu este exclus să apară probleme de sănătate sau de familie care vor persista o vreme. Abia după data de 20 octombrie, norocul se întoarce de partea ta și vei reuși să găsești soluții pentru a rezolva toate situațiile dificile.

Foto: shutterstock.com

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași
Știrileprotv.ro
Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași
Ce nu s-a văzut la nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian! Ea a strălucit în rochia de mireasă, însă un alt detaliu a atras atenția tuturor
Viva.ro
Ce nu s-a văzut la nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian! Ea a strălucit în rochia de mireasă, însă un alt detaliu a atras atenția tuturor
Poftiți acasă la Anamaria Prodan: "Zici că e bloc!". 30 de imagini din vila de peste un 1 milion de euro, cu cramă, ponton și 5 etaje: „Vreau să îi pun lift”
Libertateapentrufemei.ro
Poftiți acasă la Anamaria Prodan: "Zici că e bloc!". 30 de imagini din vila de peste un 1 milion de euro, cu cramă, ponton și 5 etaje: „Vreau să îi pun lift”
Leguma care îți poate schimba culoarea pielii. Consumul excesiv dă o nuanță stranie
FANATIK.RO
Leguma care îți poate schimba culoarea pielii. Consumul excesiv dă o nuanță stranie
Ce l-a speriat pe grecul Pantelis Kapetanos în România: „Era foarte periculos, dar mi-am zis: «Mă duc și eu după ei!»”
GSP.RO
Ce l-a speriat pe grecul Pantelis Kapetanos în România: „Era foarte periculos, dar mi-am zis: «Mă duc și eu după ei!»”
Planta pe care trebuie să o ai în baie. Elimină umiditatea excesivă, previne apariția mucegaiului și purifică aerul
FANATIK.RO
Planta pe care trebuie să o ai în baie. Elimină umiditatea excesivă, previne apariția mucegaiului și purifică aerul
'Doamnelor, să mai gătiți!' Val de reacții pe internet, după o poezie scrisă de Flick, 'domnul Rimă'. Ce spun versurile. Reacțiile curg! 'Cum scrii așa ceva în 2024?'
Unica.ro
'Doamnelor, să mai gătiți!' Val de reacții pe internet, după o poezie scrisă de Flick, 'domnul Rimă'. Ce spun versurile. Reacțiile curg! 'Cum scrii așa ceva în 2024?'
România va produce un tratament anti-cancer. Va fi implicată Centrala Nucleară Cernavodă
Financiarul.ro
România va produce un tratament anti-cancer. Va fi implicată Centrala Nucleară Cernavodă
Două tinere au murit între Agigea și Techirghiol, spulberate de un șofer beat. Maşina lor a fost aruncată într-un TIR
Observatornews.ro
Două tinere au murit între Agigea și Techirghiol, spulberate de un șofer beat. Maşina lor a fost aruncată într-un TIR
Horoscop 16 octombrie 2024. Leii ar fi bine să încerce să facă un pas în spate, nu neapărat la propriu, ca să poată vedea imaginea mai largă
HOROSCOP
Horoscop 16 octombrie 2024. Leii ar fi bine să încerce să facă un pas în spate, nu neapărat la propriu, ca să poată vedea imaginea mai largă

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI