Vom avea parte de câteva revelații importante, de momente de sinceritate deplină și de vești care ne vor lua prin surprindere. Vom avea alături de noi persoane de la care nu așteptam niciun ajutor și vom fi dezamăgiți de cei în care aveam toată încrederea. Multe situații, relații sau planuri vor cunoaște întorsături și răsturnări surprinzătoare, arată Luna plină din 19 august, care răsare în zodia Vărsătorului.

Luna plină în Vărsător și Soare în Leu

Semn de Aer versus semn de Foc, Vărsătorul și Leul par să nu aibă nimic în comun. Dar vestea bună este că, în preajma zilelor de 19 și 20 august, energiile celor două zodii se vor împleti pentru a ne ajuta în tot ceea ce avem mai greu de făcut. De aceea se anunță zile tensionate și schimbări neașteptate, decizii mari și mai ales emoții puternice. Multe zodii se vor confrunta acum cu diverse situații dificile și vor fi nevoite să privească adevărul în față, să ia taurul de coarne, să recunoască unde au greșit pentru a putea îndrepta lucrurile.

Mesajul pe care îl aduce Luna plină din Vărsător este legat tocmai de capacitatea fiecăruia dintre noi de a fi sincer cu sine însuși și de a căuta mai adânc resurse nebănuite. Atât Vărsătorul, cât și Leul sunt zodii care pun accentul pe adevăr, cinste, curaj, sinceritate și puterea de a înfrunta tot ceea ce este fals și ascuns. În aceste zile, vor ieși la lumină relații mincinoase, gânduri ascunse, taine și minciuni de care nu avem nevoie și de care trebuie să ne debarăsăm. Cu focul Leului vom avea puterea de a spune stop persoanelor care încearcă să ne manipuleze și să ne mintă. Este timpul să fim mai atenți la cei din jurul nostru care insistă prea mult să ne ajute… niciodată nu se știe ce se ascunde în spatele intențiilor lor.

EXCLUSIV. Consiliul Concurenței investighează prețurile mari ale energiei de pe piața de echilibrare, unde electricitatea a ajuns să coste 68.000 de lei pe MWh
Recomandări
EXCLUSIV. Consiliul Concurenței investighează prețurile mari ale energiei de pe piața de echilibrare, unde electricitatea a ajuns să coste 68.000 de lei pe MWh

Luna plină din Vărsător și sănătatea

Ultima decadă din luna august, dominată de Luna plină din Vărsător, nu este o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătății. Puțini nativi se vor confrunta cu probleme de sănătate, iar aceștia știu deja cu ce se luptă și ce tratament trebuie să urmeze. Nu sunt surprize neplăcute din acest punct de vedere. Nu sănătatea fizică este vizată de Vărsător, ci mai degrabă sănătatea noastră morală și sufletească.

În aceste zile trebuie să fim sinceri cu noi și să analizăm mult mai atent ce ne doare cu adevărat, ce ne face să suferim pe ascuns, ce rană refuză să se vindece. Poate că, în relația cu unii oameni, avem impresia că ei sunt de vină, dacă lucrurile nu se îndreaptă în direcția dorită. Dar, dacă analizăm cu sinceritate, s-ar putea să descoperim că tocmai noi suntem obstacolul care ține lucrurile pe loc pentru că nu avem curajul să luăm decizii tranșante.

Așadar, fiecare dintre noi poate primi un semn din partea Lunii pline să se ocupe mai mult de sănătatea sufletului său și să recapete curajul de a merge în direcția dorită!

Luna plină din 19 august și zodiile

Berbec

Vei descoperi un nou prieten sau un colaborator care va aduce un suflu nou în viaţa ta. Câteva zile, la sfârşitul lunii august, veţi petrece timpul liber împreună şi te vei simţi extraordinar. S-ar putea să primeşti veşti curioase din partea mamei tale sau a unei femei în vârstă cu care eşti înrudită. Ea are nevoie de sprijin și are nevoie ca tu să fii mult mai activ, mai generos și implicat.

Medicii ies în stradă. „Baronizarea clinicilor și a secțiilor din spitalele importante s-a accentuat prin implicarea politicului”, spune liderul APMA, dr. Cosmin Alexandrescu
Recomandări
Medicii ies în stradă. „Baronizarea clinicilor și a secțiilor din spitalele importante s-a accentuat prin implicarea politicului”, spune liderul APMA, dr. Cosmin Alexandrescu

Taur

Scapi de datorii sau de obligaţia de a face cheltuieli mari. Un prieten te ajută şi rezolvă lucrurile astfel încât tu să nu mai plăteşti nimic. Imediat după Luna plină din 19 august, primeşti o invitaţie de la rude şi trebuie să le faci o vizită. Chiar dacă îţi dă planurile peste cap, mai bine mergi tu la ele și discutați deschis ceea ce reprezintă o problemă stringentă de familie. Sinceritatea este singura cale!

Gemeni

Te bucuri de mai multă atenţie din partea astrelor care guvernează iubirea. Vei petrece câteva zile minunate cu persoana iubită şi vei avea parte de un cadou deosebit din partea ei. Dacă eşti singur, Luna plină și Venus te pot ajuta să cunoşti pe cineva care pare să îţi semene mult şi să aibă aceleaşi preferinţe ca tine. Relaţia de iubire care se înfiripă între voi ar putea duce la căsătorie. 

Rac

Eşti apreciat pentru munca ta mai mult decât crezi tu. Dacă eşti în competiţie cu unii colegi de serviciu, la sfârşitul lunii august, vei descoperi că tu ai cele mai bune rezultate. Imediat după Luna plină, ai şanse mari să primeşti o sumă mare de bani. Pare să fie o răsplată pentru munca pe care ai depus-o în lunile trecute sau un câştig neaşteptat în cadrul unui proiect plătit separat.

Londra va permite folosirea rachetelor Storm Shadow în teritoriul Rusiei, scrie The Guardian. „Un răspuns la escaladarea lui Putin”
Recomandări
Londra va permite folosirea rachetelor Storm Shadow în teritoriul Rusiei, scrie The Guardian. „Un răspuns la escaladarea lui Putin”

Leu

Amână deciziile grele pe care trebuie să le iei săptămâna aceasta, mai ales dacă nu ai cu cine să te sfătuieşti. Cu timpul, s-ar putea să îţi vină idei mai bune sau să găseşti soluţii mai eficiente. Fă-ţi timp pentru cei dragi! Ai tendinţa să îţi risipeşti zilele libere pe activităţi care nu sunt agreate de familia ta. Încearcă să găseşti ceva plăcut şi util pentru tine și pentru cei de acasă.   

Fecioară

Fă o listă cu toate treburile urgente şi treci la treabă! Luna plină din 19 august te sprijină să finalizezi câteva planuri importante. Profită de sprijinul astrelor şi gândeşte-te la planurile pe care ţi le-ai făcut mai de mult şi ţi se păreau greu de realizat. Săptămâna aceasta, dominată de Luna din Vărsător, vei avea şansa să faci primul pas spre îndeplinirea lor. Poate că vor veni momente dificile, iar unele persoane îți vor pune bețe-n roate, dar important este să fii curajos și să nu te abați de la calea ta.

Balanţă

Te străduieşti din nou să faci un progres în relațiile cu cei din jur și să îți îmbunătățești relația de dragoste, dacă aceasta șchioapătă de multă vreme. Poate că este timpul să te uiți cu atenție la cei din jur și să alegi prietenii sinceri de persoanele care îți cântă în strună, dar nu te ajută deloc să evoluezi. Se pare că există cineva în preajma ta care poate fi un prieten valoros, dacă știi să apreciezi un om sincer și direct.

Scorpion

Faci cheltuieli mari în aceste zile, dar sunt absolut necesare. Cumperi cadouri, îţi înnoieşti garderoba sau călătorești. Este cea mai bună perioadă să faci achiziţii noi și totodată să pleci în vacanțe. Trebuie doar să fii atent cu cine pleci, cui îi dai bani, pe cine ajuți în aceste zile. S-ar putea ca bunăvoința ta să se îndrepte către persoane care nu merită sprijinul tău necondiționat.    

Săgetător

Vei fi nevoit să negociezi în amănunt orice lucru vrei să obţii în următoarele zile. Te loveşti de persoane care caută nod în papură şi strâmbă din nas la orice propunere. Dacă închei vreo înţelegere sau semnezi vreun contract, este posibil să se strecoare şi o clauză neclară, în defavoarea ta. Citeşte cu mare atenţie şi textele scrise cu litere mici când semnezi vreun document.

Capricorn

Ai pierdut vreo ocazie bună zilele trecute? Nu-i nimic. Norocul îţi surâde şi oamenii care te-au refuzat în trecut, te vor căuta să îţi facă aceleaşi propuneri. În următoarele zile, te poţi reprograma la medic sau la coafor sau te poţi întâlni cu prietenii pe care i-ai amânat. Cert este că astrele te vor ajuta să faci ceea ce nu ai reuşit zilele trecute şi să recuperezi ceea ce ai pierdut. Luna plină aduce zile favorabile pentru tine, iar finalul lunii august va fi unul plin de realizări. Ai grijă doar să nu dai bani cu împrumut.

Vărsător

Marchează data de 19 august în calendar, data la care Luna plină este în zodia ta, şi ţine minte să îi faci o surpriză frumoasă cuiva drag. Există cineva în viaţa ta care aşteaptă un semn de bunăvoinţă şi merită să primească chiar mai mult de atât. Nu trebuie să îi iei un cadou costisitor. În funcţie de persoană, un buchet de flori sau o sticlă de vin ar fi suficiente să îi arăţi că îi preţuieşti prietenia. Cu un gest simplu și sincer, vei câștiga un prieten la care nici nu te așteptai.

Peşti

Se pare că dragostea este strâns legată de călătorii, în ultima decadă a lunii august, când sufletul tău are nevoie de mai multă liniște și de generozitate. Dacă eşti singur şi ai ocazia să pleci într-o excursie sau delegaţie de serviciu, s-ar putea să întâlneşti o persoană atrăgătoare şi interesantă. Chiar dacă relaţia voastră nu va continua, în zilele în care veţi fi împreună te vei distra mai bine ca niciodată.

Foto: shutterstock.com

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Din ce grupare ar fi făcut parte „Șacalul”. Ca să nu dea de bănuit, mergea din când în când la biserică
Știrileprotv.ro
Din ce grupare ar fi făcut parte „Șacalul”. Ca să nu dea de bănuit, mergea din când în când la biserică
Wow! Ce mult a crescut și ce frumoasă este Elena, fiica adoptivă a Paulei Seling! Imaginea care i-a impresionat pe fani
Viva.ro
Wow! Ce mult a crescut și ce frumoasă este Elena, fiica adoptivă a Paulei Seling! Imaginea care i-a impresionat pe fani
Doamne, ce imagini a publicat Elena Udrea cu fiica ei, Eva Maria! Înaltă, frumoasă, cu ochii albaștri, dar triști
Libertateapentrufemei.ro
Doamne, ce imagini a publicat Elena Udrea cu fiica ei, Eva Maria! Înaltă, frumoasă, cu ochii albaștri, dar triști
Ei sunt cei care stau la curte și care trebuie să fie atenți! Este o regulă nouă și legea impune un număr clar de ghivece cu flori care se pot pune în fața casei
FANATIK.RO
Ei sunt cei care stau la curte și care trebuie să fie atenți! Este o regulă nouă și legea impune un număr clar de ghivece cu flori care se pot pune în fața casei
Cum se menține Nadia Comăneci în formă la 62 de ani. 3 alimente pe care le-a scos din dietă: „În schimb, beau o bere-două la cină”
GSP.RO
Cum se menține Nadia Comăneci în formă la 62 de ani. 3 alimente pe care le-a scos din dietă: „În schimb, beau o bere-două la cină”
Aparatul pe care trebuie să-l scoți din priză atunci când nu îl folosești. Așa vei evita un incendiu în toată casa
FANATIK.RO
Aparatul pe care trebuie să-l scoți din priză atunci când nu îl folosești. Așa vei evita un incendiu în toată casa
'Am băgat foarte mulți bani'. Imagini din apartamentul de 250.000 de euro al Andreei Tonciu / FOTO
Unica.ro
'Am băgat foarte mulți bani'. Imagini din apartamentul de 250.000 de euro al Andreei Tonciu / FOTO
Leonard Doroftei s-a întors definitiv în România. Ce ocupaţie va avea odată revenit: "Nu, restaurant nu vreau. Asta vreau să fac"
Orangesport.ro
Leonard Doroftei s-a întors definitiv în România. Ce ocupaţie va avea odată revenit: "Nu, restaurant nu vreau. Asta vreau să fac"
Furtuna "Boris", care loveşte acum în vestul Europei, ajunge la noi în weekend. Aduce răcire, vânt, ploi şi ninsori la munte
Observatornews.ro
Furtuna "Boris", care loveşte acum în vestul Europei, ajunge la noi în weekend. Aduce răcire, vânt, ploi şi ninsori la munte
Horoscop 12 septembrie 2024. Taurii ar fi bine să își păstreze căldura sufletească, chiar și într-o zi precum cea de astăzi, pentru că vor avea nevoie de ei
HOROSCOP
Horoscop 12 septembrie 2024. Taurii ar fi bine să își păstreze căldura sufletească, chiar și într-o zi precum cea de astăzi, pentru că vor avea nevoie de ei

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI