Luna plină din data de 22 iunie a fost în zodia Capricornului, iar Luna plină din 21 iulie va fi tot în semnul Capricornului. Iată că anul acesta avem două Luni pline consecutiv în zodia de Pământ a Capricornului.

Astrologii susțin că prima Lună plină din Capricorn, cea din luna iunie, a pus accentul pe tot ceea ce ne poate oferi Capricornul mai bun: ambiție, hotărâre, determinare, curaj, încredere de sine, putere interioară și succes profesional.

Cea de a doua Lună plină din Capricorn, datorită conjuncturii în care se petrece din preajma zilei de 21 iulie, pune accentul pe ceea ce ascunde Capricornul: dorințe reprimate, eșecuri și griji, probleme vechi de care ne temem în continuare.

Luna plină din 21 iulie și conjunctura astrală

Influența unei Luni pline se resimte puternic timp de minimum 5 – 6 zile înainte și după faza maximă. Iar în preajma datei de 21 iulie se petrec câteva evenimente astrologice importante, care se alătură Lunii pline din Capricorn. Marte trece din Taur în Gemeni pe data de 20 iulie, iar Soarele trece din Rac în Leu pe data de 22 iulie.

În aceeași perioadă, Jupiter din Gemeni formează un aspect armonios și favorabil cu Neptun din Pești, pe data de 18 iulie. Imediat după Luna plină, pe data de 25 iulie, Mercur va trece din Leu în Fecioară. Așadar, avem o perioadă în preajma Lunii pline din Capricorn în care astre mari vor tranzita pragul unei noi zodii, punând accentul pe ceea ce lăsăm în urmă și pe ceea ce ne așteaptă.

ANALIZĂ | Cazul „Pantelimon” scoate la iveală deficiențe majore din sistemul de sănătate. Nu există „dreptul de a muri”, iar medicii iau decizii neacoperiți de lege. „Suntem toți culpabili”
Recomandări
ANALIZĂ | Cazul „Pantelimon” scoate la iveală deficiențe majore din sistemul de sănătate. Nu există „dreptul de a muri”, iar medicii iau decizii neacoperiți de lege. „Suntem toți culpabili”

Datorită lor și noi trebuie să fim mai atenți la ceea ce nu am reușit să rezolvăm încă și să încercăm să finalizăm, să punem capăt unor situații sau probleme care ne consumă emoțional.

Luna plină ne îndeamnă să punem capăt, să încheiem, să găsim soluții finale. Fiind o Lună plină în Capricorn cu atât mai mult se pune accentul pe cele mai ascunse temeri și griji, pe acele probleme interne sau din exterior despre care nu putem vorbi cu cei din jur și pe care încercăm să le gestionăm singuri. Pe de altă parte, trebuie să ne întrebăm de ce ne este cu adevărat frică: de problemele în sine sau de reacția noastră și de neputința de a le rezolva, chiar dacă știm că există soluții, dar pentru ele trebuie să facem sacrificii?

Luna plină din Capricorn versus Soarele din Rac

Pe data de 21 iulie, Soarele se află încă în zodia Racului, semn deosebit de sensibil, emotiv și schimbător. În preajma Lunii pline, datorită acestei conjucturi, vor fi noi emoții, griji, sensibilități neștiute, chiar schimbări sufletești care ne iau prin surprindere. Nu este exclus să apară tensiuni cu persoanele apropiate sau cu oamenii din jurul nostru care pun presiune la serviciu sau acasă.

Certuri, discuții, reproșuri, critici, emoții negative, stres… toate acestea apar mai des acum în viața unora dintre noi și se amplifică în preajma zilei de 21 iulie. Dacă ai discuții neplăcute în familie sau în cuplu, dă vina pe Luna plină, încearcă să le eviți și așeaptă să treacă aceste zile pline de tensiune, până când găsești soluții mai bune!

„Putem pierde”. Propagandiștii lui Putin vorbesc deschis despre înfrângerea Rusiei, pentru prima dată de la începutul războiului din Ucraina
Recomandări
„Putem pierde”. Propagandiștii lui Putin vorbesc deschis despre înfrângerea Rusiei, pentru prima dată de la începutul războiului din Ucraina

Luna plină din Capricorn și sănătatea

Capricornul este o zodie rezistentă, cu foarte puține probleme de sănătate. Ea își are rădăcinile și puterea adânc ancorate în pământ, de unde vine și rezistența ei în fața tuturor problemelor, fie ele emoționale sau medicale.

În luna iunie, Luna plină din Capricorn ne-a oferit tuturor mai multă putere în fața problemelor de ordin medical. Dar în luna iulie, în ultima decadă din iulie, este posibil ca Luna plină din Capricorn să pună accentul pe durerile noastre ascunse și să ne arate că nu putem să ne vindecăm singuri, dacă nu vorbim despre ele, dacă nu le confruntăm direct și dacă nu le scoatem la lumină. Pământ înseamnă întuneric, acolo unde se amplifică diverse dureri, emoții negative și eșecuri, de aceea trebuie să le rezolvăm treptat, să discutăm despre ele, să le conștientizăm, să le aducem în lumină pentru a le vindeca!

Luna plină din 21 iulie și zodiile

Berbec

Dedică mai mult timp familiei şi dorinţelor celor dragi. Luna plină din Capricorn îți va arăta o cale, îți va aduce o șansă să-l ajuţi pe fiecare să îşi îndeplinească o dorinţă. La rândul tău, și tu ți poți îndeplini acum o dorință, mai ales dacă are legătură cu o situație nerezolvată din trecut. Astrele te sfătuiesc să reiei relaţiile vechi şi să te întâlneşti cu prietenii care te apreciază.

Subiecte BAC Română 2024 – sesiunea de toamnă. Ce a picat la prima probă a examenului de Bacalaureat
Recomandări
Subiecte BAC Română 2024 – sesiunea de toamnă. Ce a picat la prima probă a examenului de Bacalaureat

Taur

Te bucuri de sprijinul astrelor, în special de energia pe care o emană Luna plină aflată în Capricorn. Profită de orice ocazie şi fă încă un pas spre visurile tale. Cu siguranţă, în următoarele zile, se va ivi o ocazie nesperată să pui în practică un plan mai vechi. Tot Luna plină revitalizează relaţia de dragoste şi îți arată că trebuie să faci o schimbare care este apreciată de persoana iubită.

Gemeni

Ultima decadă din iulie este dinamică şi te implici în activităţi variate, care te ţin tot timpul ocupată. Luna plină din data de 21 iulie îţi face un program deosebit de aglomerat. Dincolo de obligaţiile de la serviciu, care se înmulţesc, îţi asumi diverse sarcini în familie care îţi vor aduce satisfacţii sufleteşti, pentru că vei reuși să rezolvi câteva situații stresante.

Rac

Primeşti veşti bune şi mesaje pline de optimism de la oamenii care te înconjoară. Vei avea ocazia să aduci o schimbare benefică în viaţa cuiva drag, o soră, un frate sau chiar partenerul de cuplu. Sfaturile tale şi evenimentele prin care treceţi împreună vor marca începutul unei perioade frumoase şi stabile din punct de vedere financiar. Luna plină poate aduce mulți bani în această perioadă.

Leu

Este perioada cea mai potrivită să te apuci de proiectele de familie pe termen lung. Începe, în primul rând, cu bugetul necesar şi discută cu toţi cei implicaţi să puneţi deoparte câte o sumă de bani fiecare. Dacă sunt necesare anumite documente oficiale, ar fi bine să te grăbeşti să iei legătura cu instituţiile statului abilitate să le elibereze.

Fecioară

Verifică bine toate informaţiile pe care le afli legate de locul tău de muncă. Zvonurile pe care le auzi pot fi în mare parte false şi te pot determina să iei o decizie greşită. Pe de altă parte, dacă eşti hotărât să faci o schimbare în profesie, este un moment prielnic să cauţi un alt loc de muncă sau să încerci să înveţi o meserie nouă, care te va ajuta mai târziu.

Balanţă

Fii optimist pentru că va fi o perioadă mult mai bună pentru zodia ta. Proiectele tale încep să prindă contur, iar energia Lunii pline te îndeamnă să te ocupi de treburile lăsate neterminate. În ultima decadă din iulie, vei găsi soluţii eficiente pentru toate, dar trebuie să lași deoparte resentimentele și să ceri ajutor celor care te pot susține.

Scorpion

Atenţia ta se concentrează asupra economiilor familiei şi asupra necesităţilor urgente. Este o perioadă în care problemele financiare apar când te aştepţi mai puţin şi este posibil să fii nevoit să apelezi la fondurile de rezervă. Cu toate acestea, beneficiile pe care le vei avea în urma eforturilor tale vor fi destul de mari. Curând, vei recupera pierderile și poți pleca în vacanță.

Săgetător

Vei avea o perioadă neliniştită, cu multe emoții, pe care încerci să le ascunzi, să nu te dai de gol în fața celor care știu cât ești de puternic emoțional. Dar vei rezolva multe situații delicate și vei avea mai mult timp pentru oamenii dragi ţie. Treptat, anumite situaţii care nu păreau satisfăcătoare evoluează şi încep să se îmbunătăţească. Vei reuşi să preiei controlul asupra unor probleme pe care alţii nu au reuşit să le rezolve.

Capricorn

Eşti protejat de influenţa Lunii pline și vei aduna bani, vei aduna bucurii și surprize frumoase. Este posibil să te necăjească doar unele amintiri dureroase, dar trebuie să le scoți la lumină pentru a scăpa de ele definitiv. Prietenii și oamenii dragi care te cunosc te vor susține și vei reuși să le închizi pentru totdeauna în sufletul tău.

Vărsător

Se anunţă evenimente şi mici schimbări benefice, iar călătoriile vor fi de bun augur la final de iulie, pentru că te vor ajuta să depășești o perioadă plină de frustrări și resentimente. Astrele pregătesc terenul pentru noutăți de bun augur şi vei primi o mulţime de veşti care te vor bucura. Vei fi pus în faţa unor alegeri care se vor finaliza în favoarea ta.

Peşti

Ultima decadă de iulie va fi o perioadă cu evenimente deosebite. Vor fi câteva momente tensionate, vei fi pus în faţa unor situaţii în care vei fi nevoit să renunţi la anumite lucruri. Important este să faci alegerea corectă, astfel încât nici tu, nici cei dragi ţie să nu vă confruntaţi cu lipsuri majore. Venus te va ajuta să găseşti un echilibru, iar Luna plină anunță câștiguri financiare salvatoare.

Foto: 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Un inginer din Canada a dat peste televiziunea de stat nord-coreeană, din greșeală. Ce a urmat după
Știrileprotv.ro
Un inginer din Canada a dat peste televiziunea de stat nord-coreeană, din greșeală. Ce a urmat după
Anca Țurcașiu confirmă noua relație! Primele imagini alături de iubit: „Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată"
Viva.ro
Anca Țurcașiu confirmă noua relație! Primele imagini alături de iubit: „Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată"
Ultima poză cu Alain Delon, publicată chiar de fiica lui, a strânit controverse: „De ce îl arătați? Lăsați-l în pace”
Libertateapentrufemei.ro
Ultima poză cu Alain Delon, publicată chiar de fiica lui, a strânit controverse: „De ce îl arătați? Lăsați-l în pace”
Planta care îți înfrumusețează curtea, dar poate fi periculoasă pentru animale. Câinii sunt puternic afectați de ea
FANATIK.RO
Planta care îți înfrumusețează curtea, dar poate fi periculoasă pentru animale. Câinii sunt puternic afectați de ea
La 10 ani de la demararea lucrărilor, Complexul Olimpic de natație de la Brăila zace inutil cu milioane de euro din bani publici tocați: „Sper ca vorbele lui David Popovici să nu fie în zadar”
GSP.RO
La 10 ani de la demararea lucrărilor, Complexul Olimpic de natație de la Brăila zace inutil cu milioane de euro din bani publici tocați: „Sper ca vorbele lui David Popovici să nu fie în zadar”
Palatul puțin cunoscut din România care e o bijuterie arhitecturală. Mai multe lucruri tragice s-au întâmplat aici
FANATIK.RO
Palatul puțin cunoscut din România care e o bijuterie arhitecturală. Mai multe lucruri tragice s-au întâmplat aici
Anca Lungu, primul interviu după nunta cu milionarul Harry Arampatzis: 'O relație rezistă atâta vreme cât ambii parteneri își doresc în egală măsură să formeze acel cuplu' / Exclusiv
Unica.ro
Anca Lungu, primul interviu după nunta cu milionarul Harry Arampatzis: 'O relație rezistă atâta vreme cât ambii parteneri își doresc în egală măsură să formeze acel cuplu' / Exclusiv
Oamenii au reacţionat, după ce David Popovici a fost văzut în trafic, în maşina primită din partea lui Ion Ţiriac | FOTO
Orangesport.ro
Oamenii au reacţionat, după ce David Popovici a fost văzut în trafic, în maşina primită din partea lui Ion Ţiriac | FOTO
Subiectele la Română, Bac 2024, sesiunea de toamnă, publicate azi pe EDU.RO
Observatornews.ro
Subiectele la Română, Bac 2024, sesiunea de toamnă, publicate azi pe EDU.RO
Horoscop 19 august 2024. Fecioarele au șansa de a regândi anumite strategii și de a privi altfel problemele cu care se confruntă
HOROSCOP
Horoscop 19 august 2024. Fecioarele au șansa de a regândi anumite strategii și de a privi altfel problemele cu care se confruntă

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI