DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Lifestyle Acasa | Lifestyle

Măcriș – proprietăți și beneficii. Planta minune care acrește ciorbele

« Înapoi la articol

Comentarii (7)

Costica2023   •   19.12.2023, 15:05

Macrisul poate fi gătit și consumat asemenea spanacului,

Costica2023   •   19.12.2023, 15:05

Este apreciat pentru conținutul său bogat de vitamine și minerale, precum și pentru versatilitatea sa în bucătărie

Costica2023   •   19.12.2023, 15:04

Frunzele sale verzi și lucioase sunt comestibile și sunt adesea folosite în bucătărie

Costica2023   •   19.12.2023, 15:04

este cunoscut sub numele de "spanacul englezesc" sau "spanacul de munte"

Costica2023   •   19.12.2023, 15:04

Macrisul (Chenopodium bonus-henricus) este o plantă perenă, comestibilă, din familia Amaranthaceae, originară din Europa

Nicoleta1807   •   13.11.2023, 18:42

Foarte interesant acest articol!

Roxana22   •   24.08.2023, 22:39

un articol util

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close