« Înapoi la articol
Andreeafunduc • 18.12.2023, 08:42
Rodia este delicioasa. Imi place foarte mult
Costica2023 • 15.12.2023, 14:52
Zemoasă, dulce, suculentă, culoare vibrantă
Costica2023 • 15.12.2023, 14:51
Exotică, zemoasă, dulce-acrișoară, coajă lucioasă, fruct suculent, culoare vibrantă, gust răcoritor, bogată în nutrienți
Dori.l • 15.12.2023, 10:13
Ma intereseaza si pe mine ultimul preparat (retete de parjituri)... Citez din articol: În România, de pe masa de Revelion, nu lipsesc preparate culinare precum salată boeuf, sarmale, pește la cuptor sau rețete de prăjituri.
mihaelamicu2001 • 13.12.2023, 12:20
Este bine sa nu fim superstitiosi. Asta inseamna slabiciune..
Gore24 • 12.12.2023, 15:52
Un articol foarte interesant! Nu știam.
Nicoleta1807 • 12.12.2023, 11:36
Nu știam acest lucru, interesant.
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.
Andreeafunduc • 18.12.2023, 08:42
Rodia este delicioasa. Imi place foarte mult
Costica2023 • 15.12.2023, 14:52
Zemoasă, dulce, suculentă, culoare vibrantă
Costica2023 • 15.12.2023, 14:51
Exotică, zemoasă, dulce-acrișoară, coajă lucioasă, fruct suculent, culoare vibrantă, gust răcoritor, bogată în nutrienți
Dori.l • 15.12.2023, 10:13
Ma intereseaza si pe mine ultimul preparat (retete de parjituri)... Citez din articol: În România, de pe masa de Revelion, nu lipsesc preparate culinare precum salată boeuf, sarmale, pește la cuptor sau rețete de prăjituri.
mihaelamicu2001 • 13.12.2023, 12:20
Este bine sa nu fim superstitiosi. Asta inseamna slabiciune..
Gore24 • 12.12.2023, 15:52
Un articol foarte interesant! Nu știam.
Nicoleta1807 • 12.12.2023, 11:36
Nu știam acest lucru, interesant.
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.