Cel care se ocupă de bunul mers al treburilor din spatele cortinei este bucătarul-şef Florin. “Diploma de bucătar am obţinut-o în 2004 la Trentino, în Italia. Înainte de a mă angaja la Ten Union, am fost cinci luni pe vasul lui Michael Adam, patronul de la Fashion TV”, ne-a spus Florin.

În ceea ce priveşte specialităţile cele mai căutate de clienţii hotelului Ten Union, Florin ne-a mărturisit: “Dacă ar fi să fac un clasament, de departe felul cel mai căutat este «Fileto Monte Carlo»”.

Pentru rezervarea unei camere, doritorii pot accesa site-ul de internet www.tenhotelunion. ro sau la telefon 0721.229.982.

Reţeta «Fileto Monte Carlo» 

Se prepară la cuptor un rulou din muşchi de porc şi ficat, peste care se adaugă caşcaval şi sos alb de ciuperci. Se serveşte cu cartofi ţărăneşti, dar la care, în loc de verdeaţă, se pune oregano.

 
 

Urmărește-ne pe Google News