« Înapoi la articol
Daniel9090 • 31.12.2023, 11:20
Consumul de mangold poate îmbunătăți digestia și poate contribui la menținerea unui tract gastrointestinal sănătos datorită conținutului său de fibre alimentare.
Consumul său contribuie la întărirea sistemului imunitar, menținerea sănătății oaselor și îmbunătățirea vederii
Mangoldul este o sursă bună de vitamine și minerale, cum ar fi vitamina A, vitamina K, vitamina C, acid folic și fier
Daniel9090 • 31.12.2023, 11:19
este o legumă cu frunze verzi și tulpini colorate, folosite frecvent în gastronomie pentru proprietățile lor nutriționale și gustul distinct
Mangoldul, cunoscut și sub numele de sfecla elvețiană sau spanacul-de-elveția
Roxana22 • 23.08.2023, 23:25
un articol util
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.
Daniel9090 • 31.12.2023, 11:20
Consumul de mangold poate îmbunătăți digestia și poate contribui la menținerea unui tract gastrointestinal sănătos datorită conținutului său de fibre alimentare.
Daniel9090 • 31.12.2023, 11:20
Consumul său contribuie la întărirea sistemului imunitar, menținerea sănătății oaselor și îmbunătățirea vederii
Daniel9090 • 31.12.2023, 11:20
Mangoldul este o sursă bună de vitamine și minerale, cum ar fi vitamina A, vitamina K, vitamina C, acid folic și fier
Daniel9090 • 31.12.2023, 11:19
este o legumă cu frunze verzi și tulpini colorate, folosite frecvent în gastronomie pentru proprietățile lor nutriționale și gustul distinct
Daniel9090 • 31.12.2023, 11:19
Mangoldul, cunoscut și sub numele de sfecla elvețiană sau spanacul-de-elveția
Roxana22 • 23.08.2023, 23:25
un articol util
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.