► Eliminarea eficientă a toxinelor

Pe scurt, Mariana Stan observă că „de acest răsfăț se bucură atât trupul, cât și sufletul”. Pentru a ne da seama cum funcționează, terapeutul ne spune cum se simt pacienții: „La început, masajul cu miere mângâie pielea, dar, la un moment dat ciupește un pic. Pe măsură ce mierea se condensează, circulația sangvină și limfatică se activează și, odată cu îndepărtarea mierii, se vor elimina toxinele prin piele. După aceea, pacientul se simte foarte relaxat și liniștit.” De obicei, la starea lui contribuie și meloterapia și aromoterapia, ce însoțesc tratamentul principal.

► Posibilități de diagnostic

Terapeutul observă că în timpul masajului mierea își schimbă de obicei culoarea. Dacă devine albicioasă, înseamnă că pacientul are probleme cu colesterolul. Atunci când este fumător înrăit și nicotina a început să îi cauzeze probleme de sănătate, culoarea mierii devine gri. Și după astfel de semne se pot da indicații pentru alte investigații sau terapii de urmat.

ECHILBRARE ENERGETICĂ

Tehnica masajului cu miere este diferită de cea a masajului clasic, deoarece manevrele sunt altele. El se execută numai pe spate, acolo unde se găsesc terminațiile nervoase și reflexogene ale tuturor organelor corpului uman. Componentele mierii pătrund în stratul superficial al pielii, curățând toxinele care vor fi eliminate prin pori. Este o procedură de detoxifiere a organismului și, în același timp, o echilibrare energetică. În acest caz, natura lucrează nestingherită, pentru că noi folosim mierea exact așa cum ne-au lăsat-o albinele.

 
 

Urmărește-ne pe Google News