Ingrediente pentru patru porţii

Pentru carne:

  • 500 g cartofi;
  • 100 g făină;
  • 2 ouă;
  • 25 ml lapte;
  • 500 g piept de pui;
  • ulei de cocos în cantitate suficientă pentru prăjit.

Pentru servire:

  • brânză;
  • smântână.

Mod de preparare

Cartofii se curăță, se spală și se dau pe răzătoare. Se pun într-un castron mare, se sărează și se lasă timp de 5-10 minute. Apoi se stoarce zeama lăsată, iar cartofii se transferă într-un alt castron. Se adaugă ouăle, laptele și se amestecă bine.

Pieptul de pui se spală și se taie în bucăți mai groase. Carnea se dă prin făină şi prin amestecul pregătit, se presează bine ca amestecul să se prindă de carne (se folosește întreaga cantitate) și apoi se prăjește în uleiul încins. Se scot şniţelele pe șervețele de bucătărie pentru a se scurge excesul de ulei. La servire, se poate adăuga smântână şi brânză rasă. Poftă bună!

Sursa foto: Shutterstock.com

Vezi şi cum se bat șnițelele!

Abonați-vă la ȘTIRILE ZILEI pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.
ABONEAZĂ-TE ȘTIRILE ZILEI
Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentarii (43)
Avatar comentarii

N3gry90 13.10.2023, 21:04

O rețetă de pus în practică!

Avatar comentarii

EmiM 13.10.2023, 22:30

Ce rețetă extrem este asts

Avatar comentarii

Gore24 13.10.2023, 22:44

Un preparat foarte interesant!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.