Poate fi luat în considerare și fructul mâncat de dimineața; de exemplu, în cazul persoanelor care fac mișcare și care, după minimun o oră, mănâncă un mic dejun normal, sau în cazul persoanelor care au probleme de tranzit intestinal și un fruct cu o oră înainte de masă le poate face bine.

Tot pentru mic dejun poate fi consumat ceva dulce: două bucăţele de ciocolată, dulceaţă, miere sau zahărul din cafea, dar de preferat după masă, nu pe stomacul gol. Cei care doresc o felie de pâine cu unt și cu gem, cu un ceai lângă, să mănânce această combinație ca desert.

Cafeaua este bine să fie consumată după masă (și nu înainte), ca să prevenim gastrita și pentru a ajuta astfel și la digestie.

Pentru perioadele de post, ai aici idei de mic dejun de post!

Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.