CE FACE Monica Lewinsky acum?

Să-şi găsească un serviciu potrivit calificării sale a fost cel mai greu pentru Monica Lewinski.
„Am refuzat oferte care mi-ar fi adus mai mult de 10 milioane de dolari pentru că cerinţele erau altele decât cele normale pentru postul respectiv. Dar am fost şi de multe ori refuzată de către potenţiali angajatori care făceau referire la ACEL episod din trecutul meu. Ba nu eram persoana potrivită pentru jobul respectiv, ba eram persoana perfectă pentru cu totul altceva”, a mai povestit ea.

CARE ESTE ADEVĂRUL?

Unul dintre motivele pentru care Monica Lewinsky s-a decis să vorbească este şi acela că, în cei 10 ani, s-au spus diverse lucruri despre ea şi despre ce s-a întâmplat atunci în Biroul Oval, multe dintre ele exagerate, multe neadevăruri.
O primă corecţie care s-a impus, spune Lewinsky, a fost în versurile unei piese foarte populare cântată de Beyonce, „Partition”.
„Mulţumesc, Beyonce, dar dacă tot spunem lucrurilor pe nume, cred că ai vrut să spui «Bill Clinton mi-a [pătat] rochiţa, nu Monica„, a spus Lewinsky, încercând din nou să nu lase toată vina să planeze asupra ei.
Monica oferă, în acelaşi interviu, şi răspunsuri la afirmaţiile făcute de către Hillary Clinton şi publicate în memoriile lui Diane Blair, o bună prietenă a soţiei fostului preşedinte american.
Hillary a descris-o pe Monica Lewinsky drept „o persoană narcisistă prostuţă”, replica fostei stagiare fiind: „Dacă a spus doar asta, ar trebui să mă consider norocoasă. Însă am citit că doarmna Clinton s-ar plâns lui Blair că aventura soţului ei i se datoarează (l-ar fi neglijat din punct de vedere emoţional) şi de aceea l-a iertat”.

De ce s-a decis să vorbească

Un episod petrecut în urmă cu patru ani într-o universitate americană pare să stea la originile mărturisirilor de acum ale Monicăi Lewinsky.
În 2010, Tyler Clementi, un tânăr de 18 ani, s-a sinucis după ce a fost surprins sărutându-se cu alt coleg. Povestea a marcat-o pe Monica. Femeia a recunoscut acum să a avut, la rândul ei, gânduri sinucigaşe, dar a trecut peste asta şi a înţeles că a-şi împărtăşi propria suferinţă poate fi nu doar o modalitate de a scăpa de apăsarea ei, ci şi un sprijin pentru cei care sunt puşi în situaţia de a depăşi momente de umilinţă.
Acum Monica Lewinsky are propria afacere – o companie care se ocupă de confecţionarea de genţi şi poşete -, iar scopul ei declarat este acela de a vorbi public despre umilirea şi hărţuirea online pe forurile poblice, în condiţiile în care „mulţumită Drudge Report  (un agregator de ştiri din SUA – n.r) am fost – cel mai probabil – prima persoană a cărei umilire mondială s-a produs prin Internet„.

 
 

Urmărește-ne pe Google News