Preparare: | Ingrediente: |
- Brânza, usturoiul pisat, mărarul tocat şi maioneza se omogenizează şi se potrivesc de sare şi de piper.
- Roşiile se spală, se taie transversal în patru părţi, doar la un capăt, astfel încât să imite petalele lalelelor.
- Se scoate miezul cu grijă, ca să nu se spargă roşiile, apoi se umplu cu pasta de brânză.
- Se aşază pe un platou şi li se fac tulpini din ceapă verde, iar frunzele, din foi de măcriş.
(Reţetă trimisă de Alina Văcaru, din Iaşi) | - cinci roşii medii lunguieţe,
- 200 g brânză bine scursă,
- doi căţei de usturoi,
- sare,
- piper,
- o jumătate legătură mărar,
- două linguri maioneză,
- o legătură ceapă verde,
- măcriş.
|
Urmărește-ne pe Google News