Preparare: Ingrediente:
  • Brânza, usturoiul pisat, mărarul tocat şi maioneza se omogenizează şi se potrivesc de sare şi de piper.
  • Roşiile se spală, se taie transversal în patru părţi, doar la un capăt, astfel încât să imite petalele lalelelor.
  • Se scoate miezul cu grijă, ca să nu se spargă roşiile, apoi se umplu cu pasta de brânză.
  • Se aşază pe un platou şi li se fac tulpini din ceapă verde, iar frunzele, din foi de măcriş.

 

(Reţetă trimisă de Alina Văcaru, din Iaşi)

  • cinci roşii medii lunguieţe,
  • 200 g brânză bine scursă,
  • doi căţei de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • o jumătate legătură mărar,
  • două linguri maioneză,
  • o legătură ceapă verde,
  • măcriş.

 
 

Urmărește-ne pe Google News