Ingrediente:
o cană de zahăr,
o cană şi jumătate cu făină,
o jumătate de cană cu ulei,
un ou, o linguriţă praf de copt,
vanilie,
100 g fulgi de ciocolată
sau ciocolată răzuită.

Preparare:
1. Zahărul se amestecă într-un castron cu oul, până se topeşte, apoi se adaugă uleiul şi, la sfârşit, se încorporează făina amestecată cu praful de copt.
2. Aluatul se împarte în două şi se întinde cu mâna pe hârtie de copt.
3. Se presară ciocolata răzuită sau fulgii de ciocolată pe toată suprafaţa, apoi se apasă puţin cu mâna, ca să se fixeze în aluat.
4. Se dă la cuptor până se rumeneşte (aproximativ 10 minute), apoi se lasă să se răcească şi se taie sub formă de benzi.
(Reţetă trimisă de Dianu Alina Mădălina)

 
 

Urmărește-ne pe Google News