Preparare: Ingrediente:

1. Într-un castron, se amestecă făina, zăhărul şi sarea şi se face o gaură în mijloc.

2. Acelaşi lucru se face apoi, separat, cu ingredientele lichide care se vor turna în gaura formată.

3. Se încorporează toate şi se adaugă fructele în compoziţie.

4. Se coc în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.

– 250 g făină

– cinci linguri zahăr

– două linguriţe praf de copt

– o jumătate linguriţă sare

– două ouă

– o cană lapte

– un sfert cană ulei

– fructe de pădure congelate şi dezgheţate (afine, mure, zmeură, coacăze).

 
Prietenii îți laudă ciorbele şi mâncărurile pe care le faci? ți se spune că nimeni nu te întrece când e vorba de prăjituri? Dacă răspunsul la aceste întrebări este “Da”, atunci e clar că eşti un expert sau o expertă în tainele bucătăriei. Fă-ți o fotografie cu mâncarea care îți iese cel mai bine şi trimite- o, împreună cu rețeta şi cu datele tale personale, pe e-mail la retete@liber tatea.ro sau pe adresa Ziarul Libertatea, Rețete, bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6, sector 2, Bucureşti şi poți câştiga un premiu oferit de Libertatea şi de Carrefour.

 
 

Urmărește-ne pe Google News