Ardeiului gras i se scot seminţele şi se taie în patru sau în şase.

Ceapa, verdeaţa şi usturoiul se toacă mărunt, iar ciupercile, spălate foarte bine, şi morcovii curăţaţi se taie felii subţiri.

Uleiul se pune la încins într-o tigaie din teflon şi se adaugă mai întâi feliile de vinete şi apoi restul legumelor.

Se călesc împreună, câteva minute, cu sare şi piper după gust, având grijă să nu se lipească.

Se servesc calde şi se ornează cu mărar proaspăt.

  • un dovlecel,
  • o vânătă,
  • un ardei gras roşu,
  • un ardei gras galben,
  • un morcov,
  • câteva fire de pătrunjel şi de mărar,
  • 3-4 ciuperci proaspete,
  • o ceapă uscată potrivită,
  • 3-4 căţei de usturoi,
  • 5 linguri de ulei,
  • sare,
  • piper.

 
 

Urmărește-ne pe Google News