1. Se desprinde cu grijă pielea de pe copănele, dar nu de tot, astfel încât să rămână fixată la capătul mai îngust.

2. Se dezosează carnea şi se dă prin maşina de tocat.

3. Ceapa se taie mărunt şi se căleşte împreună cu ciupercile tocate. Amestecul călit se încorporează apoi în carnea tocată şi se potriveşte de sare şi de piper.

4. Caşcavalul se dă prin răzătoare şi se adaugă apoi în compoziţia pregătită.

5. Umplem copănelele (pielea) cu această compoziţie şi fixăm la capăt cu o scobitoare.

6. Pulpele umplute se pun într-un vas termorezistent şi se coc în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade, circa o oră.

Ingrediente:

– 12 copănele de pui inferioare (ciocănele),

– o ceapă,

– sare, piper,

– 400 g ciuperci fierte,

– 150 g caşcaval.

 
 

Urmărește-ne pe Google News