două gutui,
o mână de
nuci curăţate,
50 g zahăr
.

Preparare:
1. Gutuile se spală şi se curăţă de seminţe. Se dau la cuptor timp de 20 de minute.
2. Se scot un pic şi se aşază în gaura fostelor seminţe miezul de nucă şi se dau încă 10 minute la cuptor, până se coc.
3. Se verifică cu o furculiţă şi, dacă aceasta intră în sfructe, înseamnă că sunt gata. Aceste gutui coapte Se servesc calde sau reci, simple sau pudrate cu zahăr.


Cristina Burghelea, din Bucureşti, a câştigat concursul din această săptămână

Concurs

Prietenii îţi laudă ciorbele şi mâncărurile pe care le faci? ţi se spune că nimeni nu te întrece, când e vorba de prăjituri? Dacă răspunsul la aceste întrebări este “da”, atunci e clar că eşti un expert sau o expertă în tainele bucătăriei. Fă-ţi o fotografie cu mâncarea care îţi iese cel mai bine şi trimite-o, împreună cu reţeta şi cu datele tale personale, pe e-mail la retete@libertatea. ro sau pe adresa Ziarul Libertatea, supliment Reţete, bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6, sector 2, Bucureşti şi poţi câştiga un premiu oferit de Libertatea şi de Carrefour.

Vezi rezultatele alegerilor prezidențiale – turul 1 și află când este turul al doilea al votului pentru președinție!
 

Urmărește-ne pe Google News