Mod de preparare: foitajul se lasă să se dezgheţe, după care se împarte în trei părţi egale. Acestea se întind astfel încât să aibă o formă dreptunghiulară şi dimensiuni egale. Într-o tavă se aşază una dintre foi şi se unge cu ou bătut, după care se presară peste ea o treime din zahărul tos. Se coace timp de 20 minute, până prinde o culoare aurie.
La fel se procedează şi cu celelalte două foi rămase. Căpşunele se spală şi se taie. Frişca se bate cu zahărul pudră până ce se întăreşte. În frişcă se încorporează căpşunele, coaja de lămâie şi ciocolata albă rasă, amestecându- se uşor.
Pentru asamblare se aşază prima foaie cu partea unsă cu ou în sus. Apoi se pune jumătate din cremă, după care cealaltă foaie, din nou crema, iar deasupra cea de a treia foaie, dar cu partea unsă cu ou în jos.
Se presară zahăr într-un strat fin, apoi se porţionează cu un cuţit zimţat, pentru a nu se sfărâma foitajul.
Reţetă trimisă de Carmen Ramona Nădăban, Arad