Preparare: se pune salamul puţin la prăjit. Când s-a rumenit pe ambele părţi ,se pune ceapa şi se căleşte şi ea. Apoi se adaugă usturoiul şi puţină apă să fiarbă la foc mic. Se pune un amestec din bulion cu apă şi se lasă pe foc până când începe sosul să se îngroaşe. Între timp se fierb pastele, se strecoară, se trec printr-un jet de apă rece şi se lasă la scurs.

Când sosul este gata, se pune sare după gust şi se adaugă pastele. Se amestecă. După ce aţi încorporat sosul se presară caşcavalul ras şi se mai lasă două minute pe foc. Se decorează cu pătrunjel proaspăt.

Câştigătoarea e rugată să sune la numărul de telefon 021.203.08.73.

Concurs

Prietenii îţi laudă ciorbele şi mâncărurile pe care le faci? ţi se spune că nimeni nu te întrece când e vorba de prăjituri? Dacă răspunsul la aceste întrebări este “Da”, atunci e clar că eşti un expert sau o expertă în tainele bucătăriei.

Fă-ţi o fotografie cu mâncarea care îţi iese cel mai bine şi trimite- o, împreună cu reţeta şi cu datele tale personale, pe e-mail la retete@libertatea. ro sau pe adresa Ziarul Libertatea, supliment Reţete, bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6, sector 2, Bucureşti şi poţi câştiga un premiu oferit de Libertatea şi de Carrefour.

 
 

Urmărește-ne pe Google News