Preparare: varza se dă prin răzătoare, se amestecă cu sare şi piper şi se căleşte în uleiul încins. Se face o maia din puţină apă călduţă, cubul de drojdie, sare şi zahăr. Se lasă la dospit până îşi dublează volumul, apoi se adaugă restul de făină şi se face un aluat potrivit de moale, nu sfărâmicios. Se întinde pe masă şi se fac dreptunghiuri care se ung pe interior cu ulei şi se umplu cu varză călită. Se dau la cuptorul preîncălzit. Când s-au rumenit puţin, se scot din cuptor şi se ung cu un gălbenuş de ou pentru a fi lucioase.
Comentarii (7)
Vezi toate comentariile (7)
Unica.ro
Încă un DIVORȚ în showbizul românesc! Și-au spus ADIO după 10 ani de mariaj! 'S-a încheiat într-un mod civilizat, nu e cu scandal'
Viva.ro
Mihai Gâdea a fost văzut în multe ipostaze alături de fiica sa, însă soția acestuia e foarte discretă. Agatha a intrat acum în atenția tuturor și mulți au fost surprinși să afle cu ce se ocupă femeia!
Libertateapentrufemei.ro
În sfârșit, Adrian Cioroianu a vorbit despre divorțul de Daniela Nane: "Am cunoscut-o într-un studio de televiziune". Ce spune despre pozele cu fosta soție și iubitul tinerel
FANATIK.RO
Ce trebuie să pui în blatul de tort ca să-ți iasă pufos. Ingredientul care îl va face să ți se topească în gură
Elle.ro
Cum arată acum copiii lui Meghan Markle & Prințul Harry. Fotografie RARĂ cu Archie și Lilibet
Unica.ro
Cum arată femeia care a crescut-o pe Andreea Marin, după moartea mamei ei. Imagini rare cu eleganta doamnă Renata / Foto
Observatornews.ro
Capcanele cumpărăturilor online. Ce se poate ascunde în spatele ofertelor care îți iau ochii
HOROSCOP
Horoscop 19 decembrie 2024. Berbecii se văd azi nevoiți să se ocupe mai mult de cei dragi, de nevoile și de solicitările lor