Ingrediente: 4 ouă, 340 g zahăr, 180 ml ulei, 200 g iaurt cu fructe, 400 g făină, un plic praf de copt, un kg de fructe de sezon.
Preparare: se bat ouăle cu zahărul până când compoziţia devine albicioasă şi spumoasă, se adaugă uleiul treptat, iaurtul şi la final făina amestecată cu praful de copt. Se omogenizează şi se toarnă compoziţia într-o tavă mare, unsă şi tapetată cu hârtie de copt. Deasupra se pun fructele şi se dă tava la cuptorul preîncălzit circa 25 de minute.
Reţetă trimisă de Hij Florentina, din com. Volovat, jud. Suceava
Daniel9090 • 10.01.2024, 07:51
Poate fi servită ca desert sau ca gustare delicioasă în diverse momente ale zilei
Daniel9090 • 10.01.2024, 07:50
Această prăjitură cu fructe și iaurt este o alegere excelentă pentru a savura gustul fructelor proaspete și a combinației lor cu textura moale și suculentă a prăjiturii
Daniel9090 • 10.01.2024, 07:48
Aceasta este o rețetă ușor de preparat și poate fi adaptată în funcție de preferințele individuale