- Uleiul şi untul se încălzesc într-o caserolă mare, după care se adaugă ceapa, ardeiul iute, usturoiul pisat, o linguriţa boia de ardei iute, două linguriţe de zahăr, o linguriţă de coriandru praf şi patru linguri de bulion circa 20 de minute
- Se iau de pe foc şi se bagă la mixat într-un blender, câteva secunde
2. Se prăjeşte pieptul de pui într-o tigaie, iar când este aproape gata se adaugă sosul, 150 ml iaurt natural, sare, piper după gust şi pătrunjel tocat.
Se serveşte cald, cu garnitură de orez
– 25 g unt
– două cepe tocate
– un ardei iute tocat mărunt
– trei căţei de usturoi pisaţi
– o linguriţă boia ardei iute
– o linguriţă coriandru praf
– două linguriţe de zahăr
– doi piepţi de pui tăiaţi cubuleţe
– patru linguri de pastă tomate
– 150 ml iaurt natural
– puţin pătrunjel tocat
– sare şi piper.
Prietenii îţi laudă ciorbele şi mâncărurile pe care le faci? Ți se spune că nimeni nu te întrece, când e vorba de prăjituri? Dacă răspunsul la aceste întrebări este “da”, atunci e clar că eşti un expert sau o expertă în tainele bucătăriei. Fă-ţi o fotografie cu mâncarea care îţi iese cel mai bine şi trimite-o, împreună cu reţeta şi cu datele tale personale, pe e-mail la retete@libertatea.ro sau pe adresa Ziarul Libertatea, supliment Reţete, bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6, sector 2, Bucureşti şi poţi câştiga un premiu oferit de Libertatea şi de Carrefour.