• Ingrediente: 300 g paste, un ardei, 700 g varză dulce, o ceapă, ulei, sare, piper, o roşie pentru decor, verdeaţă.
  • Preparare: se fierb pastele, se trec prin jet de apă rece şi se lasă la scurs. Se curăţă şi se spală ceapa, ardeiul şi varza. Ceapa se taie mărunt şi se pune la călit în ulei, apoi se adaugă varza tăiată fideluţă. După ce varza s-a călit, se sărează şi se piperează după gust. Se amestecă pastele cu varza. Se repartizează salata în farfurii şi se ornează cu felii de roşii şi cu verdeaţă.

Reţetă trimisă de Clementina Cojan, Bistriţa-Năsăud
Intră acum pe shop.libertatea.ro și cumpără, la un preț excepțional, DVD-ul «Gătește cu Horia Vîrlan»!

 
 

Urmărește-ne pe Google News