– 500 g piept de pui,
– 400 g cartofi,
– 3 morcovi,
– 200 g mazăre,
– o ţelină,
– 100 g porumb,
– 200 g de gogoşari acri,
– 300 g maioneză,
– măsline, muştar.
Preparare:
1. Se spală carnea şi se pune la fiert.
2. Când dă în clocot, se ia spuma, se pune puţină sare şi se lasă pe foc în continuare.
3. Carnea fiartă se taie în cubuleţe.
4. Se curăţă şi se spală legumele şi zarzavatul şi se pun la fiert.
5. Când sunt gata, cartofii, morcovii şi ţelina se taie în cubuleţe.
6. Se pune totul într-un castron, se adaugă gogoşarul tăiat, mazărea şi porumbul.
7. Se sărează, se adaugă o parte de maioneză şi o lingură de muştar şi se omogenizează.
8. Amestecul se pune pe un platou şi se nivelează suprafeţele.
9. Restul de maioneză se întinde cu un cuţit în strat uniform pe toate suprafeţele exterioare.
10. Se garniseşte cu măsline şi cu fâşii de gogoşar.